Demi Moore kiteregette a szennyest - Ashton Kutcher többször is megcsalta
Demi Moore életrajzi könyvében vallott Ashton Kutcherról.

demi-moore-ashton-kutcher-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore és a nála 15 évvel fiatalabb Ashton Kutcher 2003-ban jelentette be, hogy egy párt alkotnak, két évvel később össze is házasodtak, ám a sztárpár házassága néhány év után befuccsolt. 2011-ben vége lett a szerelmüknek, hivatalosan pedig 2013-ban mondták ki a válást. Bár sokak szemében álompárnak számítottak, nem volt annyira tökéletes a kapcsolatuk, derült ki Demi Moore új önéletrajzi könyvéből, az Inside Outból.

Demi Moore életrajzi könyvében mondta el az igazságot

Az 56 éves színésznő bevallotta, hogy a nyolc évig tartó házasságuk alatt Ashton Kutcher több alkalommal is megcsalta, ráadásul rákényszerítette, hogy egy-egy szeretkezésükkor ne csak ketten legyenek, hanem vonjanak be egy harmadik személyt is. Utóbbiba a színésznő csak azért ment bele, hogy bebizonyítsa férjének, mennyire laza és menő feleség.

- Meg akartam mutatni neki, hogy mennyire nagyszerű és szórakoztató tudok lenni - fogalmazta a könyvében.

Összesen két alkalommal történt meg, hogy egy harmadik nőt is bevontak a szexuális életükbe, de Demi Moore nagyon megbánta ezeket, szerinte nagy hiba volt mind a két alkalom. A könyvében azt is leírta, hogy kikkel is csalta meg Kutcher. Az egyik nő Brittney Jones volt, a kettőjük viszonyáról egy bulvárlapban értesült még 2010-ben, a másikuk pedig Sara Leal volt, akivel korábban hármasban csinálták.

- Mivel bevontunk egy harmadik személyt a kapcsolatunkba, ez a szituáció egyszerűen elmosta a határokat bizonyos mértékben, Ashton nekem ezzel indokolta azt, amit tett - fogalmazta.

Korábban már megírtuk, hogy ugyanebben a könyvében leírta azt is, hogy egyszer majdnem született egy közös gyermekük, ám sajnos a színésznő hat hónaposan elvesztette a kicsit.

- Magamat hibáztattam, amiért elvesztettük a babát. Már az is kiderült, hogy kislánnyal vagyok várandós, Chaplin Raynek neveztük volna el. Ez 2004-ben volt, egy évre rá, hogy járni kezdtünk. 42 éves voltam, és a méhem már nem működött úgy, mint annak idején, a lányok születésekor.

A People magazinnak a színésznőhöz közel álló forrás elkotyogta, hogy amikor a sztárpár kapcsolata tönkrement, Demi Moore igazi rémálomként élte meg a válást.

- Az Ashtonnal való szétválás egy rémálom volt a számára. Évekbe telt, mire túljutott rajta. Mindig is nagyon bizonytalan volt amiatt, mert nagy volt a korkülönbség közöttük, pusztító hatással volt rá, amikor szétmentek. Neheztelt magára, és csak önmagát hibáztatta a történtekért. Mentálisan akkor nagyon összeroppant, és nem vigyázott magára. Persze azóta nagyon megváltozott, az elmúlt években sokkal jobb emberré vált. Bárki megmondhatja róla, hogy jobban érzi magát a bőrében, és sokkal boldogabb, mint régen. Terápiára jár annak érdekében, hogy pozitívabban lássa a világot, és kedvesebben bánjon magával - nyilatkozta.

Színésznők, akik bántalmazó kapcsolatban éltek

Olyan bátor hírességeket mutatunk, akik kiálltak, és elmondták a történetüket bántalmazó, volt kedveseikről.

Ezt is szeretjük