Debra Messing, a Will és Grace bombázója smink nélkül szürke veréb
Debra Messing smink nélkül korántsem olyan vonzó, mint amilyen elbűvölő volt a Will és Grace-ben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Debra Messinget Beverly Hillsben kapta le valamelyik lesifotós, amint egy szépségszalonból távozott.

A 41 éves amerikai színésznő meglehetősen csapzottan fest a róla készült képen, sápadt bőre és karikás szeme pedig csak tovább rontja az amúgy is kiábrándító összhatást.

Tíz évvel öregebbnek tűnik

Ha a sminkesek és stylistok kezelésbe veszik a Will és Grace sorozat egykori sztárját, akkor a helyzet azonnal megváltozik, de szépségápolási szerek nélkül bizony legalább tíz évvel idősebbnek néz ki valódi koránál.

A vörös hajú sorozatsztárról kevesen tudják, hogy eredetileg barna, mégis nagyon sokat köszönhet fodrászának.

Messing első komolyabb filmszerepét az 1995-ös Pár lépés a mennyország című romantikus filmben kapta Keanu Reeves oldalán, karrierje beindulásának történetét pedig a következőképpen idézte fel egy interjúban.

Barna hajjal nem kapott munkát

- Azt akarták, hogy szőkén szerepeljek a negyvenes években játszódó filmben, mire azt mondtam, hogy kelet-európai zsidó származású vagyok, szóval ha kiszőkítik a hajamat, olyan leszek, mint egy heroinfüggő. Ezért választotta a fodrász ezt a ragyogó vöröset, nekem pedig új külsőmnek köszönhetően egyre több szerepet ajánlottak. Barna hajjal egyszerűen nem kaptam munkát – mesélte a színésznő.

Ezek után semmiképpen nem változtatná meg a hajszínét - mivel babonás, úgy érzi, hogy egy ilyen lépés tönkre is teheti karrierjét.

Ami meglehetősen jól alakult az elmúlt években, hiszen szerepelt Woody Allen Hollywoodi történet című filmjében, illetve a Megszólít az éjszaka című thrillerben. Legújabb - egyelőre cím nélküli - sorozatára pedig a közelmúltban bólintott rá az NBC csatorna. Debra Messing 1990-ben ismerkedett meg Daniel Zelman színész-forgatókönyvíróval. Tíz évvel később álltak az oltár elé, egyetlen gyermekük, Roman Walker pedig 2004-ben született meg.
Ezt is szeretjük