Megdöbbentőt villantott a szétplasztikázott Debbie Harry
Az egykor elképesztően vonzó sztár sosem tagadta, hogy műtéti úton fiatalította meg magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Debbie Harry hétfőn alaposan meglepte új külsejével rajongóit a New Jersey-ben adott koncerten. A 64 éves amerikai énekesnő ugyanis mindenki legnagyobb csodálkozására váratlanul leborotválta szemöldökét.

Balra Debbie Harry 1977-ben, jobbra pedig 2009-ben

Azt, hogy pontosan miért cselekedett így, nem lehet tudni, de sokaknak szemet szúrt a Blondie együttes énekesnőjének Vivienne Westwoodhoz való hasonlatossága. A punk és a new wave stílus elkötelezett híveként Westwood szintén előszeretettel festi szemöldökét, a védjegyévé vált hangsúlyos sminkről és narancssárga frizuráról nem is beszélve.

Ám míg a brit divattervező-legenda mindössze négy évvel idősebb Harry-nél, a két sztárhölgy megjelenése között hatalmas a különbség.

Nem titkolta, hogy plasztikáztatott

Debbie Harry más képmutató hírességekkel szemben sosem tagadta, az elmúlt évek során több alkalommal is kés alá feküdt, hogy megszabaduljon az öregedés kellemetlennek vélt tüneteitől.

- A plasztikai sebészet mellett vagyok. Bármi, amit megtehetsz azért, hogy jobban érezd magad a bőrödben, teljesen rendben van.

Talán az a legfontosabb, hogy elégedett legyél azzal, aki vagy. A sebészek manapság már annyi mindenre képesek – nyilatkozta régebben a Daily Mailnek.

Példaértékű a hetvenes években befutott sztár hozzáállása ehhez a témához, hiszen a hollywoodi celebek többsége még akkor sem vallaná be, hogy bizony műtéti úton tartja fiatalon magát, ha vallatnák.

Ezzel szemben a Heart of Glass és a The Tide is High slágerek aranytorkú előadója sosem rejtette véka alá, milyen beavatkozásokat végeztek rajta, sőt motivációjáról is beszélt.

- Mindenki tudja, hogy üzleti megfontolásból már évekkel ezelőtt kés alá feküdtem. Az ember fiatalosabb vonásokkal fotogénebb, és különben is: a külső nagyon is fontos, ha valaki a szórakoztatóiparban dolgozik.

Annyi szörnyűség történhet az életben, akkor minek idegesítsem magam még azzal is, hogy öregszem? – vallotta az énekesnő.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Debbie Harry ráadásul hatvanon túl is teljes erőbedobással dolgozik: július óta a Blondie-val, Pat Benatarral és a The Donnasszal turnézik. A sorozat utolsó koncertje szeptember 1-jén Arizonában lesz.

Ezt is szeretjük