Melltartó nélkül pózol a feltörekvő Dawn Olivieri
Dawn Olivieri nevét talán kevesek ismerik még, de a csinos hölgy igyekszik, hogy ez ne maradjon így sokáig.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, aki úgy vágyik sikerre, mint más minél több virtuális barátra az ilyen-olyan közösségi portálokon. Akik, ha nem nagyon akaródznak jelentkezni a régen látott ismeretlen ismerősök, addig kutatnak és furakodnak, míg sikerül az óvoda kerítése előtt egyszer elsétált kisfiút is felkutatniuk, csak hogy még egyet ugorjon a barátságszámláló.


Nos, minden bizonnyal Dawn Olivieri is azok között van, akik igyekeznek minél többet forgolódni a neves stúdiók környékén, hátha lepottyan egy-két kis sikermorzsa számukra.

A siker felé vezető út

A modellből lett színésznő neve egyelőre csak a nagyon elszánt sorozatrajongók körében csenghet ismerősen, hiszen három-négy éve még azt sem lehetett tudni, hogy világon van.

Ám élete első szerepétől, amikor még csak névtelen sztriptíztáncost játszott 2005-ben a Helyszínelők egyik epizódjában - valószínűleg valahol a háttérben, afféle dekorációként -, 2009-re eljutott oda, hogy szerepet kapott a Hősök negyedik, egyben legfrissebb évadjában, ahol is az agyontetovált Lydiát alakítja.

Sorozatban nyerő

Köztes állomásként szintén jobbára sorozatok bukkannak fel életrajzában, mint a Veronica Mars, a Döglött akták vagy éppen az Így jártam anyátokkal, de tény, az ismertséget tetkós hősként szerezte meg.

Bár életéről nem sokat tudni, a huszonéves hölgy, aki tánctudását is nagyra tartja, azóta egyre-másra bukkan fel más produkciókban is, persze többnyire inkább külső adottságai révén.

A B-kategóriás horrorok kedvelői például két filmben is láthatják majd - Paradise Lost, Dozers -, ha máshol nem, hát videón, esetleg valamelyik eldugott csatorna éjszakai kínálatában. A Maxim októberi számában pedig alig felöltözve is megcsodálható - hát mi ez, ha nem siker?
Ezt is szeretjük