Teltkarcsú bombázókká értek David Hasselhoff lányai
David Hasselhoff lányai, Taylor Ann és Hayley második feleségétől, Pamela Bachtól születtek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amilyen népszerű és irigyelt sztár volt David Hasselhoff és a Knight Rider a nyolcvanas években, olyan ciki celebbé vált mostanra.

Az utóbbi években ugyanis egyre kevesebb sikerfilmmel, de annál több botrányos sztorival szolgált a színész, főként abból kifolyólag, hogy kimondottan szoros kapcsolatba került az alkoholos italokkal.

A németek ma is imádják

Ám különös módon az Egyesült Államokban már csak elnéző mosollyal fogadott híresség még mindig rendkívül népszerű a nosztalgiára hajlamos németeknél, akik továbbra is imádattal hallgatják Hasselhoff egyszervolt popslágereit.

Nem véletlen hát, hogy most is Németországban kapták lencsevégre az ezúttal józannak tűnő sztárt, két lányával együtt - akik bizony bájos felnőtt nőkké cseperedtek az évek során.

Két lánya van

A húszéves Taylor Ann, illetve a nálánál két évvel fiatalabb, kék ruhát viselő Hayley természetesen nem csak a német vendégszeretetet szerették volna édesapjuk oldalán megtapasztalni Berlinben.

Állítólag hamarosan egy tíz epizódból álló valóságshow-ban szerepelnek majd ők hárman, melyben a papájuk bevezeti őket a showbiznisz rejtelmeibe, és igyekszik csemetéit elindítani a zenei karrier felé vezető úton.

- Azt hiszem, minden szülő álma, hogy sikerre segítse gyermekeit, ha egyszer megteheti. Elmondtam a lányoknak, hogy kinyitom előttük az ajtót, ha készen állnak rá, de egyedül kell rajta átsétálniuk.

Most jött el az ő idejük, és izgatott vagyok, hogy mindennek részese lehetek - nyilatkozta a Hollywood Reporternek a műsor kapcsán.

Ezt is szeretjük