Erre nem akar majd emlékezni! Csúnyán beégett David Beckham
A világklasszis focista éppen szabadrúgást mutatott volna be, amikor hatalmasat esett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Biztos nem fog a kedvenc pillanatai között megemlékezni Kínában tett látogatásáról David Beckham. A Paris Saint-Germain angol középpályása a kínai kollégáinak igyekezett megmutatni, hogyan fociznak a nagyok, és éppen egy szabadrúgáshoz állt oda, amikor megcsúszott és óriásit esett. Amikor összeszedte magát, csak nevetett az egészen és a gálacipőjére fogta, mert mint mondta, a saját focicipőjében ilyen nem történhetett volna. Biztos elfelejtette már a 2004-es Európa-bajnokságot, ahol a törökök ellen hagyott ki egy tizenegyest ugyanilyen mozdulatokkal. Pedig akkor rajta volt a csodacsuka.

Az anyján is túltesz!

Harper Beckham lassan divatosan, mint az anyja, Victoria. A 20 hónapos kislány egy tündéri, virágokkal dekorált fehér kabátkát viselt, amikor az egész család David Beckhamnek szurkolt a Paris St Germain és az AS Nancy focimeccsén. Anyja vele ellentétben csak egy unalmas, fekete kabátot viselt a lelátón.

Victoria Beckham egy szám lánya nem is panaszkodhat, már fiatal kora ellenére csak a lábbelijeire többet költöttek szülei, mint amennyit egy átlagos nő egész életében kiad divatos holmikra.

Ezt is szeretjük