"Meg akarom menteni a házasságunkat!" Élő adásban vallott szerelmet a közismert színész
David Arquette Oprah Winfrey-nek árulta el, hogy szereti feleségét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2010. október 11-én derült ki, hogy David Arquette és Courteney Cox több mint tíz éve tartó házasság után különköltöztek, annak ellenére, hogy saját bevallásuk szerint nagyon szeretik egymást.

A sztárpár 1999. június 12-én mondta ki egymásnak a boldogító igent, kislányuk, Coco Riley 2004. június 13-án született meg, a kívülállók számára pedig úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben közöttük.

Beismerte, hogy hibázott

A 39 éves amerikai színész a közelmúltban Oprah Winfrey nagy népszerűségnek örvendő beszélgetős műsorában adott egy kendőzetlenül őszinte interjút, többek között fellebbentve a fátylat személyiségének sötét oldaláról is.

A Sikoly-filmek ügyefogyott nyomozóját megtestesítő sztár nem kertelt, elmondta, hogy nagyon rossz körülmények között nőtt fel, ennek köszönhetően pedig megdöbbentően fiatalon lépett a züllés és önpusztítás útjára.

Saját bevallása szerint négyéves korában ivott először sört, nyolc évesen lopott füvet az apjától, 12 éves korára pedig már keményen ivott, káros szenvedélyeitől pedig házasságuk alatt sem volt képes megszabadulni.

Egyre többet ivott

Igyekezett ugyan tökéletes férj és hibátlan apa lenni, ám mivel ez nem sikerült neki, bánatát alkoholba folytotta, és csak egyre többet ivott, függőségét azonban még önmagának sem volt hajlandó beismerni, nem hogy csinos feleségének.

Érthető, hogy az évek során Courteney Coxnál szép lassan betelt a pohár, és elege lett férje tolerálhatatlan viselkedéséből - David Arquette azonban a 2011-es esztendőt az elvonón kezdte, ahol nemcsak megtisztult, de észhez is tért.

- A legjobbat próbálom kihozni magamból, hogy boldoggá tegyem. Meg akarom menteni a házasságunkat. Tiszta szívünkből szeretjük egymást. Mindegy hogy férjként vagy barátként, de a szívem most már örökké az övé - mondta a People-nek.

Most már csak tehát Coxon áll, hogy megbocsát-e férjének, aki a 28 napos rehab óta józan és tiszta életet él, jógázik és meditál, ruhákat tervez és próbál minél több időt tölteni gyermekével, Cocóval.

Ezt is szeretjük