David Hasselhoff duci lánya irtó dögös - A 27 éves Hayley-ből plus size modell lett
A ducimodell Hayley Hasselhoff Instagram-oldalán osztott meg szexi fotókat.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Bach és David Hasselhoff szerelemgyermeke, Hayley Hasselhoff 1992-ben látta meg a napvilágot. A dús idomokkal megáldott leányzó szüleihez híven először a színészet felé vette az irányt, majd 14 évesen modellkedni kezdett - azóta pedig az egyik legfelkapottabb ducimodell lett.


Filmes karrierje 1999-ben kezdődött, amikor feltűnt a nagy sikerű Baywatch sorozat két epizódjában, amelyben édesapja is játszott, de láthattuk a The Hasselhoffs című valóságshow-ban és a Huge című sorozatban is, ahol tíz epizódon keresztül az Amber nevű szereplőt alakította. A 27 éves sztárcsemete hamar megunta a filmezést, és 2007-ben, 15 évesen ducimodell lett, a divatszakmában pedig azóta is egyre komolyabb eredményeket ér el.

Hayley Hasselhoff önbizalma példaértékű lehet mindenki számára, aki nem tartja elég vékonynak magát, hiszen büszkén vállalja nőies és telt idomait. Persze a gyönyörű arcú leányzó is van, hogy kételkedik saját szépségében. Egyik interjújában bevallotta, az a nehéz a számára, hogy mindig másokhoz méri magát, és bizony vannak olyan napok, amikor elégedetlen a testével. Ennek ellenére vallja, hogy egyáltalán nem sértő számára a „ducimodell” címke, mi több, büszke arra, hogy ebbe a kategóriába tartozik.

És tényleg, a pluszkilók ellenére Hayley elképesztően erős kisugárzással, szexi bájjal rendelkezik, a merész szettekben pedig egyszerre dögös és csábító. Nem hiába mondják azt, hogy a kisugárzás és a magabiztosság fontosabb, mint a kilók száma.

Robin Williams ritkán látott fia

Összeállításunkban megnézheted apa és fia közös fotóit. A 36 éves Zak csak nagyon ritkán jelenik meg a nagy nyilvánosság előtt.

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük