Emlékszel David Copperfieldre? A világhírű illuzionista így néz ki 62 évesen
David Copperfield a világ legsikeresebb bűvésze.

david-copperfield-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Copperfield, a világ legsikeresebb illuzionistája csupán tízéves volt, amikor elkezdett különféle trükköket megtanulni, két év múlva már az Amerikai Bűvészek Társaságának legfiatalabb tagja volt. 16 évesen a New York-i Egyetemen tanított bűvészetet. Több Guinness-rekordot tart, csillaga van a Hollywoodi hírességek sugárútján, az előadásaira több mint 40 millió jegyet adott el karrierje során, emellett pedig saját tévéműsora is volt a CBS csatornán.

Remek formában van az illuzionista

A legendás illuzionista már a 62. életévét is betöltötte, ennek ellenére sokan nem hinnék el róla, hogy már ennyi idős, ugyanis remekül néz ki, legalább tíz évet letagadhatna a korából. Rajongói is dicsérik, hogy mennyire jól néz ki: "David, te egyáltalán nem öregszel, gondolom, ezt is a mágikus képességednek köszönheted", "nagyon jóképű pasi vagy" - írták az alábbi, Instagram-oldalára feltöltött képéhez a hozzászólók.

A világsztár egyébként a mai napig rendszeresen fellép, egy év alatt 670 műsort adott elő, ami azt jelenti, hogy naponta nem egy, hanem minimum két-három show-t is megcsinált a Las Vegas-i MGM Grand Kaszinóban. Nem is csoda, hogy ezzel 2018-ban ő lett a legtöbbet kereső bűvész a Forbes szerint. A sztár vagyonát 875 millió dollárra becsülik. Rajongói nemcsak Las Vegas-ban láthatják élőben, összesen 11 magánszigete van, ezeken a helyeken is szokott előadásokat tartani.

Már évek óta komoly kapcsolatban él a nála 28 évvel fiatalabb Chloe Gosselin francia modellel és divattervezővel. Lányuk, Sky 2010-ben jött a világra.

Ezt is szeretjük