David Beckham és lánya fotója kiborította a rajongókat: emiatt zúdult rá népharag
David Beckham és Harper friss fotója sokaknál kihúzta a gyufát.

david-beckham
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Beckham 1999 óta hívhatja magát édesapának, ekkor született meg első gyermeke, Brooklyn. Őt három sztárcsemete követte a sorban, Romeo 2002-ben, Cruz 2005-ben, egy szem lánya, Harper pedig 2011-ben jött a világra.

Aki követi a focistát a közösségi médiában, az pontosan tudja, hogy a család jó ideje hamisítatlan vidéki életre cserélte a londoni nyüzsgést. Cotswoldsi kúriájukba vonultak el a nyilvánosság elől, ahol leginkább a kertészkedés teszi ki a hétköznapjaikat.

David Beckham és lánya közös fotója

Ebből az idillből mutattak meg egy szeletet az Instagram-követőknek, ám arra nem számítottak, hogy az egyik fotójuk teljesen kiakasztja majd a rajongókat. A közfelháborodást keltő képet a sportoló felesége, Victoria Beckham tette közzé az oldalán, amelyen puszizkodó férje és kislánya látható a családi udvaron.

Az Spice Girls egykori énekesnője a fotó melletti leírásban csak annyit írt, „legjobb apa”, ám arról fogalma sem volt, hogy posztja valóságos kommentcunamit indít el. Sok hozzászóló ugyanis kiakadt azon, hogy Beckham Harper arca helyett a szájára lehelt atyai csókot.

„Könyörgöm, ne csókold szájon a gyerekeidet!” - írta valaki felháborodva, de nem ő volt az egyetlen, akinek nem tetszett ez a gesztus. Sokan értetlenkedve kérdezték, miért pont a száján kell megpuszilni csemetéjét, mások egyenesen viszolyogtak a dologtól. 

david beckham harper
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

Voltak olyanok is, akik a híresség védelmére keltek, szerintük az emberek többsége félreértelmezte a jelenetet, hiszen ez a csók nem az intimitás, pusztán a feltétel nélküli szeretet megnyilvánulása.

Nem ez volt az első eset, hogy megszólták a Beckham családot ezen a téren, Victoria Beckham sem tette zsebre, amit 2016-ban kapott, miután szintén szájrapuszizás közben fotózta le magát kislányával.

David és Victoria Beckham lánya

A sztárpár legkisebb csemetéjének legfrissebb fotói alatt a rajongók megjegyezték, hogy egyre csinosabb, és mennyit változott az elmúlt időszakban. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Harper Seven Beckham.

Ezt is szeretjük