Újabb válás a királyi családban - 26 év után ment tönkre Erzsébet unokaöccsének házassága
Margit hercegnő fia, David Armstrong-Jones is elválik.

david-armstrong-jones-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pont egy héttel ezelőtt derült ki, hogy Erzsébet királynő unokája, Peter Phillips 12 év után válik el feleségétől, Autumn Phillipstől.

Erzsébet egyáltalán nem örült ennek a dolognak, most viszont egy újabb hír taglózta le, ugyanis unokaöccse, David Armstrong-Jones is elválik.

David Armstrong-Jones házassága ezért ment tönkre

Margit hercegnő és Antony Armstrong-Jones fia 1993 októberében kötötte össze az életét Charles Stanhope harringtoni gróf lányával, Serenával. Két gyermekük született, Charles 1999 júliusában, Margarita 2002 májusában látta meg a napvilágot. A Daily Mail napilap úgy tudja, hogy a királynő fülébe tegnap este jutott el a hír, hogy unokaöccse és felesége elválik, ettől az információtól szinte teljesen összetört.

- Snowdon grófja és grófnéja békésen megállapodtak abban, hogy a házasságuk a végéhez ért, és el kell válniuk. Arra kérik a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket és a családjukat - idézte a házaspár szóvivőjét a lap.

A lapnak egy a párhoz közel álló forrás kikotyogta, hogy nem egy harmadik fél miatt ment tönkre a házasság, hanem azért, mert a bútortervezőként és belsőépítészként dolgozó David Armstrong-Jones a munkája miatt sokat volt távol külföldön. Bár kevésbé ismerik őt az emberek, mégis fontos szerepet lát el a királyi családban.

- David a királyi család egyik első számú üzletkötője, ezért is utazik sokat. Viszont ez a rengeteg utazás megterhelte a házasságukat. Serena ideje nagy részét Gloucestershire-ben tölti. Ezzel szemben David Kensingtonban él, lassan sodródtak el egymástól. Úgy látom, hogy ez a válás jót fog tenni a későbbiekben a grófnénak, de jelen pillanatban nagyon szomorú, ami történt vele. Ez a helyzet David számára is nehéz lesz - magyarázta a bennfentes, majd hozzátette:

- Még ha a dolgok sosem voltak tökéletesek közöttük, mindketten nagyon családcentrikusak, így arra összpontosítanak, hogy gyermekeik és ők továbbra is egy család maradjanak. Még akkor is, ha már nem egy párt alkotnak.

Ilyen komoly kettős mérce zajlik a két hercegné megítélésében 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan ír a brit sajtó Katalinról és Meghanról. Döbbenetes a különbség.

Ezt is szeretjük