30 év után válik a sztárpár! Vége Danny DeVito házasságának is
Danny DeVito és Rhea Perlman 3 évtized és 3 gyerek után elválnak egymástól.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy újabb hollywoodi álom tört össze: Danny DeVito és felesége 30 év házasság és több mint 40 együtt töltött év után elválnak egymástól - erősítette meg a pár szóvivője, Stan Rosenfield.

A 150 centis komikus és szépnek egyáltalán nem mondható neje az egyik legkikezdhetetlenebb sztárpárnak tűnt.

30 év házasság, 3 gyerek

Rhea Perlman 1971. január 17-én ismerte meg Danny DeVitot, amikor az a The Shrinking Bride című off-Broadway darabban játszott. Két héttel ezután már össze is költöztek, ám csak egy évtized múlva álltak oltár elé.

Az esküvőre 1982. január 28-án kerítettek sort. Három gyerekük született: Lucy Chet 1983 márciusában, Grace Fan 1985 márciusában és Jacob Daniel 1987 októberében.

DeVito és neje néhány produkcióban közösen is szerepeltek, így Taxi című televíziós sorozatban vagy a  Matilda, a kiskorú boszorkány című filmben.

Együtt alapították a Jersey Films produkciós céget, amelynek a nevéhez fűződik  többek között a Ponyvaregény vagy az Erin Brockovich című film is.

Hollywood legidőtállóbb házaspárjának számítottak, ezért ért mindenkit váratlanul a hír, mely szerint elválnak.

Sikerfilmek sztárja

Sokan még bíznak abban, hogy 60 év felett és három közös gyerek után még meggondolják magukat, és a 40 együtt eltöltött év után megpróbálják megmenteni házasságukat.

Danny DeVito olyan sikerfilmekben volt látható, mint a Száll a kakukk fészkére, A smaragd románca, az Ikrek, A rózsák háborúja, a Batman visszatér, a Nicsak, ki beszél most, a Reneszánsz ember vagy a Szóljatok a köpcösnek!
Ezt is szeretjük