Emlékszel Pamelára a Dallas-ból? Friss fotón a 68 éves Victoria Principal
A Dallas-ból ismert Victoria Principal így néz ki napjainkban.

victoria-principal-dallas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne a Dallas című sorozatból Pamelára? A legendás karaktert megformáló Victoria Principal 1987-ig, a tizedik évad végéig szerepelt a sorozatban. A színésznő, miután kilépett a kultikus sorozatból, továbbra is színészettel foglalkozott, számos sorozatban és filmben feltűnt még, de az igazi sikert a Dallas hozta neki. Ma már elsősorban üzletasszonyként tevékenykedik, egy bőrápoló krémeket gyártó vállalkozása van. A 68 éves sztár Instagram-oldalára a mai napig tölt fel friss fotókat magáról a Dallas rajongók legnagyobb örömére.

Állatokat ment, és könyvet is ír

Idén áprilisban volt 40 éve, hogy a Dallas elstartolt az Amerikai Egyesült Államokban. Ennek alkalmából a TV Insider interjút készített Victoria Principallal, aki egyébként nagyon jó formában van a mai napig. Az egykori színésznő így emlékezett vissza a forgatás legelső napjára.

- Ideges voltam, és mégis furcsamód azt éreztem, hogy ott voltam, ahol lennem kellett, és azokkal az emberekkel, akikkel együtt kellett lennem - mesélte a színésznő, aki az első jelenetét Patrick Duffyval vette fel Bobby piros Mercedesében.

Bomba formában van még mindig az egykori színésznő.
Bomba formában van még mindig az egykori színésznő.

Emlékszem, ránéztem Patrickre, amikor nem figyelt, és ezt gondoltam magamban: "ez egy kedves ember". Ennek hatására pedig a karjaiba omlottam, ezután a pillanat után a szerelmi jeleneteinket sokkal könnyebben és természetesebben tudtam eljátszani.

Victoria Principal elmondta, hogy már 27 éve működik a saját vállalkozása. Emellett más dolgokkal is foglalkozik.

Jelenleg írom az ötödik könyvemet, és van egy mentő farmom. Megmentem, és rehabilitáltatom az elhanyagolt és bántalmazott állatokat. Nekik szükségük van az orvosi ellátásra, a türelemre és a szeretetre, hogy fizikailag, érzelmileg és lélekben fel tudjanak gyógyulni. Ez egy olyan dolog, ami nagy örömmel tölt el engem minden áldott nap.

Felismered még Bobby Ewingot?

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki napjainkban a Bobby karakterét megformáló színész, Patrick Duffy.

Ezt is szeretjük