Nem ártatlan kislány már! Az egykori gyereksztár szexi dívaként hódított

Fotó

Dakota Fanning vérbeli dívaként pózolt merész ruhájában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dakota Fanning 1994-ben látta meg a napvilágot Georgia államban. Karrierjét gyerekszínészként kezdte, de a kategóriából kinőve is sikerült folytatnia a színészi pályát, idén is több filmje is érkezik a mozikba.

Az áttörést a Nevem Sam hozta el számára, amelynek forgatásakor mindössze hatéves volt. A filmben egy kislányt játszik, akit el akarnak szakítani fogyatékos apjától, akit Sean Penn alakított. A film nemcsak elismerő kritikákat hozott neki, hanem több díjat is.

Nem kislány már

Habár több mint tíz év telt el azóta, hogy berobbant a köztudatba, sokaknak még mindig cserfes, mosolygós kislányként él a fejükben, ahogyan megismerhették.

Dakota azonban már 18 éves is elmúlt, és a vörös szőnyeges eseményeken és legújabb filmjeiben is újra és újra bizonyítja, hogy nem gyerek többé - sőt, vérbeli dívaként áll a fotósok elé.

Legutóbb Now Is Good című, új filmje londoni premierjén is lenyűgözte az egybegyűlteket: egy hosszú, csillogó, hátul teljesen nyitott estélyiben jelent meg, amely kihangsúlyozta nőies vonalait.

A merész, testhez simuló ruha vonzotta a tekinteteket, de a fiatal színésznő cseppet sem jött zavarba - pár évvel idősebbnek tűnt a koránál, ahogy büszkén, csípőre tett kézzel pózolt a fotósoknak.

Komoly szerepek

A londoni premieren filmbéli partnerével, Jeremy Irvine-nal is fényképezkedett. A drámában egyébként egy haldokló, leukémiás lányt alakít, aki szeretné elveszíteni szüzességét, mielőtt távozik az élők sorából.

Hamarosan egy másik produkcióban is láthatjuk, a Very Good Girls című film 2013-ban érkezik a mozikba. Ebben az Olsen-ikrek húgával, Elizabeth Olsennel szerepel együtt, a két fiatal színésznő még a ruhától is megválik az egyik jelenetben.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A dráma, amelyben Demi Moore is szerepel, két lányról szól, akik megállapodást kötnek, hogy a középiskola utáni első nyarukon elveszítik a szüzességüket - úgy tűnik, Dakota Fanning kifogta magának ezt a tematikát.

Ezt is szeretjük