Szerelmes Budapestbe a hollywoodi színésznő - A Lánchídnál készített képet

Dakota Fanning gyönyörű sorokat írt a fővárosunkról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
Dakota Fanning gyönyörű sorokat írt a fővárosunkról.

A Világok harca és az Alkonyat színésznője, Dakota Fanning láthatóan odavan Magyarországért: a sztár néhány héttel ezelőtt járt Budapesten, azonban annyira elvarázsolta a város szépsége, hogy nem bírta ki, hogy közösségi oldalain ne ejtsen néhány szót róla.

Szerelmes lett Budapestbe

A színésznő a Lánchíd előtt készített egy gyönyörű fotót, amin még egy dupla szivárvány is látható, a kép alá pedig ezeket a sorokat írta: "Néhány hete, Budapesten. Ez a város rengeteg szeretetet és fényt hozott az életembe - két dolog, amiből sosem lehet elég" - írta az Instagramon.

A magyar rajongók persze máris megőrülnek a posztért - nem győznek hálálkodni a színésznőnek, amiért ilyen szépen beszélt az országunkról: "Budapest a világ legszebb városa és egyben az én szülővárosom is. Köszönöm a szép szavakat!", "Budapest tényleg csodálatos, és te is, hogy kitetted ezt a fotót", "Örülök hogy tetszett neked a hazánk!" - írták a kép alá.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük