Címlapon bujálkodik Daisy Lowe
Férfifaló anyja nyomdokain jár a tizenéves sztárcsemete, aki gátlástalanul pettingel a fényképezőgép lencséi előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokkoló felvételek láttak napvilágot a divattervező Pearl Lowe tizenéves lányáról, Daisy Lowe-ról. A babaarcú modell pucéran szerepel az I-D magazin címlapján, miközben pasija a mellbimbóját nyalogatja.

A modell imádja a provokatív pózokat

Daisy sosem volt az a szégyenlős fajta, világéletében könnyedén vált meg ruháitól a fotósok előtt. Alig töltötte be a 16-ot, amikor már a szexis fehérneműket forgalmazó Agent Provocateur plakátjain domborított, mindössze lehelletfinom, csipkés bugyikat és melltartókat viselve.

Azóta is számos durva fotó jelent meg a tejfehér bőrű szépségről. Például a tél közepén meztelenül pózolt egy hatalmas kád zöld zselében – de az I-D-ben közölt képek minden eddigit felülmúlnak.

Botrányos életű anyja példáját követi

Anglia legújabb üdvöskéje pikáns családi örökséggel dicsekedhet. Anyja, Pearl Lowe évtizedekig a rockvilág emblematikus figurájának és egyik leghírhedtebb botrányhősnőjének számított, akinek fogalma sem volt róla, hogy legidősebb gyermekének ki az apja.

Négy évvel ezelőtt egy DNS-teszt során derült ki, hogy Daisy nemzője nem – többnyire kokainmámorban fetrengő – anyja első férje, ahogy azt mindenkinek állította, hanem a lány keresztapja, a szintén rockzenész Gavin Rossdale.

A Bush frontembere – aki időközben megnősült és boldogan él feleségével, Gwen Stefanival és kisfiukkal – olyannyira nem volt elragadtatva a hírtől, hogy nyomban megszakított minden kapcsolatot a Lowe családdal.

Bár a figyelmet kétségkívül sikerült velük felkelteni, valószínűleg nem az I-D magazinban megjelent képek lesznek azok, amelyek jobb belátásra bírják a rockert, és ki vethetné ezt a szemére.

Ugyan melyik apa lenne büszke lányára, aki egy szál semmiben, egy melleire tapadó férfiszájjal pózol a címlapon?

Ezt is szeretjük