Kövér kisfiúból kockahasú Adonisz lett a színész - Elképesztő fotót osztott meg magáról Dacre Montgomery

A Stranger Things sorozatsztárja így nézett ki iskolásként.

Dacre Montgomery fiatalon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Dacre Montgomery a Stranger Things sorozat keményfiúját, Billyt alakította a misztikus szériában. Nem csak a filmvásznon voltak oda a nők a kőkemény bicepszéért és kockahasáért, hanem a való életben is sokan vágyódnak utána.

Duci kisfiú volt fiatalon

Pedig - mint kiderült - nem mindig volt ilyen álompasi, sőt, az iskolában sokan gúnyt űztek a külsejéből. Az Instagram-oldalán osztott meg egy fiatalkori fotót magáról, amin rá sem ismernénk, ugyanis még igencsak husis és nagyon félénk fiú volt, akit a társai folyton kiközösítettek. A poszt alatt erről is bővebben beszámolt.

- Gyerekként teljesen elveszettnek éreztem magam. Nagyon kemény időszak volt, folyton csúfoltak, mert egy kövér fiúcska voltam, aki odavolt a színházért. Rosszak voltak a jegyeim, nem voltam népszerű, sem jó sportoló. A lányok sem érdeklődtek irántam.

Állandóan szorongtam, nem tudtam figyelni az órákon. De volt egy álmom, és szerencsém volt, tudtam, hogy mit szeretnék csinálni egész hátralévő életemben. Szóval hazamentem, és csak arra fókuszáltam. Elképzeltem magam előtt a jövőmet, ahol már valóra vált az álmom.

15 évesen megbuktam a drámavizsgán. 16 évesen azt mondták, nem lesz belőlem senki, amíg nem fogyok le. 17 évesen azt mondták, hogy csak akkor leszek valaki, ha kijárom a dráma tagozatot. 18 évesen kirúgtak az állásomból. A dráma tagozatról is ki akartak tenni. De volt egy álmom, és nem fogadtam el, hogy ez nem megvalósítható.

Ezért hát lefogytam. Iskolába mentem. Sosem adtam fel a reményt. Sosem hagyott alább a kíváncsiságom. Sosem hatalmasodott el rajtam a kudarc érzése. Hittem magamban, és nem hagytam, hogy bárki meggyőzzön az ellenkezőjéről. Mindent elérhettek, ha eléggé akarjátok. Szóval hajrá, szerezzétek meg, amiről csak álmodoztok - írta a képe alá.

Persze mára a kövér kisfiúból igazi Adonisz lett, aki nemcsak elérte a színészi álmait, hanem a lányok körében is nagyon népszerű lett. Ráadásul a Stranger Things mellett olyan filmekben is feltűnt, mint a Power Rangers vagy a
Harmadnaposok 2, de a most készülő The Broken Heart Galleryben is szerepet kapott.

Így néz ki a valóságban a sorozat Elevenje

A széria főszereplőnője alig emlékeztet az őt alakító Millie Bobby Brownra - nézd meg, hogy néz ki a valóságban!

Gyönyörű tini lett a Stranger Things csúnyácska gyereksztárjából - Már igazi stílusikon

Millie Bobby Brown rózsaszín estélyiben tündökölt a sorozat premierén.

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük