Rondák, öregek, mégis bomlanak utánuk a nők
Pénzért minden kapható?
Bár egyik sem a szőke herceg fehér lovon, mégis bármikor megkaphatják a legdögösebb nőket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald Trump

A 61 éves híresség, aki köztudottan bolondul a modellekért, bizony sem szépnek, sem fiatalnak nem mondható, mégis megőrülnek érte a nők. Nehéz volna megmondani, hogy pontosan mit is imádhatnak benne annyira, hiszen arca és testalkata is jócskán előnytelen. Akkor mégis mi szólhat mellette? Talán 32 millió dolláros fizetése, netán a hárommilliárdra becsült vagyona?

Az amerikai iparmágnás, televíziós és rádiós személyiség előnytelen kinézetének egyik legkínosabb pontjától, frizurájától sem hajlandó megszabadulni, sőt, az üzletember szokatlan hajviselete azóta már védjegyévé vált. A milliárdos üzleti érdekeltségeit elég unalmas volna most itt felsorolni, de azt azért érdemes megemlíteni, hogy hatalmas vagyonára és hírnevére elsősorban ingatlanbizniszei révén tett szert, de kaszinóiból és szállodáiból is rengeteg pénz folyik be.

Nevét számos felhőkarcoló viseli, életmódja pedig a legkülöncebb sztárokét is simán lekörözi. The Donald becenevét azután kapta, hogy első felesége, aki alig beszélt angolul, így nevezte meg férjét tévesen egy interjúban.

Első felesége, Ivana Trump – eredeti nevén Ivana Zelničkova – cseh származású olimpikon és modell volt, akivel 1977-ben kötött házasságot. Három gyerekük született, de 1992-ben végül elváltak. Trump következő felesége Marla Maples lett, 1993-ben álltak az oltár elé, hogy aztán hat évvel később elváljanak, de közben azért megszületett az üzletember negyedik gyermeke is.

Harmadik – és egyben jelenlegi - felesége a szlovén származású szupermodell, Melanija Knavs, akivel 2005-ben kötötte össze életét. Melania Knauss mellesleg 24 évvel fiatalabb férjénél, és biztosan nem a pénzéért szereti.

Woody Allen

A 72 éves, háromszoros Oscar-díjas rendezőben talán semmi vonzó nincsen, már ami a külsőségeket illeti: alacsony, csúnyácska férfi volt világéletében, rettenetes szemüvegekkel és értelmiségi ruhákkal, amik végigkísérték pályafutását. Woody Allen titkát igazán nehéz megfejteni, hiszen hírnevét és tekintélyét leszámítva még csak gazdagnak sem mondható, a legszexisebb színésznők mégis évtizedek óta dolgoznak vele szívesen.

Woody Allen azonban trükkös férfi, ugyanis igazán cseles módon cserkészi be dögös múzsáit. Mivel szinte kivétel nélkül ő maga írja filmjeinek forgatókönyveit, ezért általában mindig belecsempész a sztorikba egy-egy olyan intim jelenetet, amelyben filmbeli alteregója csókolózni, netán szerelmeskedni kezd a csinos színésznőkkel.

Akiket ez pedig egyáltalán nem zavar, sőt, örömmel vállalják el a szerepeket, csakhogy együtt dolgozhassanak a legendás rendezővel.Julia Roberts például milliós gázsijáról is lemondott csak azért, hogy játszhasson a Varázsige: I Love You-ban. 

A vén kujon csókos-tapizós listáján szinte valamennyi gyönyörű színésznő megtalálható, aki számít, felsorolni is nehéz lenne őket: Elizabeth Shue, Mira Sorvino, Juliette Lewis, míg múzsájaként az utóbbi években Scarlett Johansson tündököl az oldalán, legújabb filmjéhez pedig sikerült megnyernie a dögös spanyol szépségét, Penelopé Cruzt.

Woody Allen első feleségét, a 16 éves Harlene Rosent 19 évesen vette feleségül, 1966-ban pedig Louise Lasserrel házasodott össze. Legendás párkapcsolatban élt hosszú évekig Diane Keatonnel és Mia Farrow-val, jelenlegi felesége pedig Farrow adoptált lánya, Soon-Yi Previn. A Manhattan című filmjét pedig állítólagos szerelmi viszonya az akkor még 17 éves Stacey Nelkinnel ihlette, bár erről sosem nyilatkozott a rendező.

Hugh Hefner

A Playboy legendás kitalálója és ura, Hugh Hefner lehet, hogy fél évszázaddal ezelőtt egy sármos férfi volt, de most, 82 éves korában vonzónak már biztosan nem lehetne nevezni. Hefner 1953-ban vágott bele élete legrizikósabb vállalkozásába, felkínálta kölcsönzésre bútorait 600 dollárért, amivel végül – 45 befektető révén - nyolcezret keresett, amiből ezer dollárt a saját anyja ajánlott fel neki.

Ebből a pénzből indította el a világ legjobb férfimagazinját, a Playboyt. Az első szám 1953 decemberében jelent meg, a címlapján Marilyn Monroe-val, belül pedig a szexikon meztelen fényképeivel. Hefner talán emiatt is vásárolta meg a westwoodi temetőben a Monroe síremléke melletti parcellát, ahová majd örök nyugalomra helyezik.

A legendás lapkiadó 1949-ben vette feleségül Mildred Williamset, aki két gyermeket szült neki. Fiatal felesége hagyta Hefnernek, hogy más nőkkel feküdjön le, persze csak annak reményében, hogy így megőrizheti házasságukat - a pár mindezek ellenére végül 1959-ben mégis elvált.

Első házassága után Hugh Hefnerből egy vad partiarc lett, akiről köztudottá vált, hogy akkoriban a magazin tizenkét playmate-jéből tizeneggyel biztosan intim kapcsolatba került. Szeretői között tucatnyi szőke nyuszilányt és „Az év Playmate”-jét találhatunk, de 1971-ben a sztár azt is bevallotta, hogy voltak biszexuális kalandjai is.

1989-ben harminc évnyi agglegényéletnek vetett véget, amikor feleségül vette Kimberley Conradot, aki szintén az év nyuszilánya volt,és két gyermeket szült Hefnernek. Azonban második házassága sem tudott túljutni a tizedik évfordulón, a pár ugyanis 1989-ben elvált.

Hefner azóta szörnyen megöregedett, de extravagáns életmódjából egy cseppet sem engedett, a Playboy-villában él három barátnőjével, Kendra Wilkinsonnal, Bridget Marquardt-tal és Holly Madisonnal. Életüket 2005 óta egy valóságshowban, a The Girl Next Doorban is nyomon követhetjük.

Ezt is szeretjük