Csúf szívtiprók, akik a legszebb nőket is megcsalják
Hollywood megcsalói képtelenek a hűségre, és még a legszebb sztárok mellett sem tudnak lehorgonyozni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legjobb nőt is unja valaki közhely Hollywoodban is érvényes, és bizony még a legszvídöglesztőbb sztárokat is megcsalják. A bombázó hírességekről férfiak ezrei álmodoznak, és nem ritka, hogy ők a legrondább férfiak mellett kötelezik el magukat.

Ezek a csúnya pasik pedig ahelyett, hogy megbecsülnék náluk mérföldekkel vonzóbb kedvesüket, gyakran pofátlanul félrelépnek, és még arra sem veszik a fáradságot, hogy diszkréten csinálják.

A csalfa teniszcsillag

A 42 éves Boris Becker vörös hajával és szeplős arcával soha nem volt az tipikusan jóképű férfi, ismertségét nem is külsejének, hanem tenisztudásának köszönheti. Már 17 éves korában megnyerte a wimbledoni kupát, így ő lett a legfiatalabb profi teniszjátékos. Pályafutása során még számos rangos győzelmet tudhatott magáénak, aztán mégis viszonylag fiatalon, 32 évesen vonult vissza.

Sportsikereinél csak nőügyei keltettek nagyobb visszhangot, a német származású sztár ugyanis úton-útfélen megcsalta gyönyörű nejét, a modell Barbara Feltust. A pár 1993 decemberében házasodott össze, egy hónappal később megszületett első fiuk, Noah, második gyerekük, Eliah pedig 1999-ben látta meg a napvilágot. 

Boris Becker és exfelesége, Barbara

A teniszező csalfaságáról időről időre felröppentek a pletykák, a kaput azonban az tette be végleg nejénél, amikor 2000-ben egy orosz pincérnő azzal állt elő, hogy megszülte Becker gyerekét.

Az Anna névre keresztelt kislány egy átmulatott éjszaka eredménye, amikor a teniszcsillag egy étterem raktárhelyiségében szűrte össze a levet a felszolgálóval. Ez a húzás már Barbaránál is kiborította a bilit, és bár a sztár sokáig tagadta apaságát, a DNS-teszt mindent igazolt. 2001-ben kimondták a válást, és a bíróság mindenben a feleségnek adott igazat, így megkapta a közel 10 millió fontos gyerektartást.

Csajozási kedve azóta sem lankadt, egyik modell barátnő követte a másikat, míg végül 2009 augusztusában oltár elé vezett egy korábbi barátnőjét, Lilly Kerssenberget, és nem sokkal az esküvő után bejelentették, hogy már a baba is útban van. Beckernek ez lesz a negyedik gyereke  - a harmadik anyától.

Az öregedő olasz playboy

Flavio Briatore nem átlagos külsejű pasi, hanem egyenesen gusztustalan. Az 59 éves üzletember - aki többek között a Renault Forma-1-es csapatának vezetője - vonzereje valószínűleg a pénztárcájában rejlik, bár ágyában olyan szupermodellek is megfordultak, akik anyagilag valószínűleg nem szorultak volna rá.

Az öreg és kövér Flavio Briatore és a gyönyörű Heidi Klum

Barátnője volt például a párductestű Naomi Campbell, és a gyönyörű német topmodellt, Heidi Klumot is sikerült meghódítania. Olyannyira, hogy a bájos sztár teherbe is esett tőle, ám az olasz playboy a hatodik hónapban faképnél hagyta Heidit. A szőkeségnek szerencséje volt, hiszen még a terhessége alatt megismerkedett a szintén nem a szépségéről híres Seallel, aki a sajátjaként várta a születendő babát. A kis Helene 2004-ben jött a világra, de a milliárdos egyáltalán nem volt rá kíváncsi.

Saját kislányával azóta sem törődik, a feltörekvő topmodellekkel annál inkább. 2009 augusztusában oltár elé is vezette a nála harminc évvel fiatalabb Elisabetta Gregoracit. A nagypapakorú Briatore előéletét tekintve nem jósolunk túl hosszú időt a frigynek, bár lehet, hogy közel a hatvanhoz végre megkomolyodik.

A mohó golfbajnok

A jelenleg a világ legjobban fizetett sportolójaként számon tartott Tiger Woods sem tudott gyönyörű felesége, a modell Elin Nordegren szoknyája mellett megmaradni. Bár a sztárpárnak két gyermeke is született - 2007-ben Sam Alexis, két évvel később Charlie Axel -, a golfbajnokot nem kötötte le az apaság, a kuplerájok viszont annál inkább. Egy manhattani klub hostesse indítotte el a lavinát, amikor 2009 őszén a nyílvánosság elé tárta Woodsszal való szexuális kalandját.

Innentől kezdve nem volt megállás: szinte mindennap akadt egy magát a sztár szeretőjének valló jelentkező. Modellek, pincérnők, de még pornószínésznők is  megfordultak a golfabajnok ágyában, aki úgy tűnik, a privát életben is szeret egyszerre több lyukra lőni. Egy bordélyház vezetője arról is beszámolt, hogy volt olyan alkalom, amikor a sportoló egyszerre 10-15 lánnyal egyszerre csapott orgiát.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A svéd származású szőke feleség sem bírta sokáig cérnával a felhajtást, és stílusosan egy golfütővel esett csalfa férjének. Woods igyekezett megmenteni házasságát, de neje beadta a válási papirokat, és állítólag már el is költözött a gyerekekkel együtt. A golfbajnok az elvonóban látja az utolsó reménysugarat, ahova 2010 januárjában feküdt be, hogy kezeljék szexfüggőségét, bár házasságán valószínűleg ez már nem sokat segít.

Ezt is szeretjük