Emlékszel a Csacska angyal gyönyörű főszereplőjére? Szőke hajjal fel sem ismernéd a 36 éves Florencia Bertottit
A sorozat Floricientájaként sokak szívébe lopta be magát.

Florencia-Bertotti
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánkban a kétezres évek derekán örvendett elképesztő népszerűségnek a Csacska angyal című sorozat. Bohókás főhőse, Floricienta kalandjait világszerte nézők milliói izgulták végig. Az argentin sorozat kis hazánkban is nagy népszerűségnek örvendett, két évadot élt meg, befejezése óta 14 év telt el, így nem csoda, hogy a széria címszereplője, Florencia Bertotti jócskán megváltozott, új stílussal és hajszínnel hódít.

Az immár 36 éves színésznő még mindig gyönyörű, friss fotóin ugyanolyan mosolygós, mint ahogyan Floricienta szerepében megismerhettük. Külsején viszont változtatott, hullámos, barna frizuráját szőkére festette, és már öltözködési stílusa is visszafogottabb lett, bár a színektől továbbra sem riad vissza, még mindig szeret feltűnő darabokat magára húzni.

Az argentin szépség mindig is arról álmodott, hogy egyszer híres színésznő lesz, már az óvodában, később az iskolában is verseket szavalt, és énekelt. Élete első szereplése 12 éves korában volt, amikor beválogatták egy lekvármárkát népszerűsítő reklámba, ezután a filmszerepek is megtalálták, hogy 2004-ben az egyik legnépszerűbb nevelőnőként lopja be magát a szívünkbe.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest a Csacska angyal Floricientája, vagyis Florencia Bertotti napjainkban.

Ezt is szeretjük