Tom Cruise-t kíméletlenül kidobták
Hatalmas egóját nem lehet elviselni
nem meglepő, hogy újabb megdöbbentő hírek kaptak szárnyra a hollywoodi sztárról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mostanában gyülekeznek a felhők a hatalmas egójáról hírhedt Tom Cruise feje felett – úgy tűnik, szép lassan mindenki elfordul tőle.

Nincs több lehetetlen küldetés

Nemrég egy tévés pszichiáter próbálta elemezni a sztár személyiségét, és arra a következtetésre jutott, hogy valószínűleg gyermekkorában elhanyagolták.

Ez az oka annak, hogy most túlzottan el van telve önnön magától, és hogy annyira természetellenesen ragaszkodik a Szcientológia Egyházhoz.

Persze a színész ügyvédje szinte lefasiztázta a „képzetlen” dokit, ami annál is viccesebb, mivel védence éppen egy náci tisztet játszik legújabb mozijában. A Valkyrie című dráma Claus von Stauffenberg életét mutatja be, aki – kiábrándulva a rendszerből - 1944-ben merényletet kísérelt meg Hitler ellen.

Páncélautó és áskálódás

Mindemellett viszont úgy tűnik, a Paramount nem kér többet Cruise különcségéből, a Mission: Impossible 4-et ugyanis már nélküle tervezik leforgatni. Bár felajánlották neki, hogy producerként részt vehet a munkálatokban – ezzel egyébként sem mondtak semmi újat, hiszen a szerződése feljogosítja erre –, a színész köszönettel visszautasította a lehetőséget.

Ami pedig a magánéletet illeti, ott is sorakoznak a furcsaságok: talán valamelyik akciófilmjéből ötletet véve nemrég golyóálló üveggel ellátott autót vásárolt, hogy családját mindig biztonságban tudhassa, ha elutaznak valahová, ezenfelül pedig olyan sofőrt vett fel, aki ért a harcművészetekhez is.

Katie Holmes ugyan még mindig élete értelmének tartja a kisnövésű sztárt, exfelesége, Nicole Kidman bizony kifakadt, mert szerinte Cruise ellene hangolja annak idején közösen örökbe fogadott gyermekeiket, a 15 éves Isabellát és a 13 éves Connort.

- Úgy volt, hogy velem töltik az anyák napját, aztán végül mégis az apjuknál és új nejénél maradtak. Sajnos most már közelebb állnak új mamájukhoz, mint hozzám – panaszkodott a színésznő, aki jelenleg új férjétől várandós.

Ezt is szeretjük