Kiszivárgott Tom Cruise botrányos videója
Kiszivárgott Tom Cruise egy videója, mely belső használatra készült. Az önimádó sztár fanatikus hévvel prédikál vallása mellett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

- Hatalmas privilégium, ha valaki szcientológusnak hívhatja magát. És ezt ki kell érdemelni. Hogy miért?


Mert egy szcientológus képes új és jobb valóságot teremteni maga körül – kezdi Cruise álszerénynek nem nevezhető módon a kilencperces klipet, melyet a Mission Impossible zenéje fest alá.

A videó néhány éve készült, szigorúan belső használatra, de kiszivárgott, és futótűzként terjedt az internetes oldalakon. A klipet vélhetően azután forgatták, hogy Cruise magas szcientológus kitüntetést vehetett át. Valószínűleg a Szcientológiai Egyház követelésére már több helyről leszedték, de a terjedést a jelek alapján már semmi nem állíthatja meg.

Szép új világ, béke, szeretet

A vallási fanatizmusban égő filmsztár egyfajta szép új világot ígér a videóban:
- A szcientológia képes rehabilitálni a bűnözőket. Segít, hogy béke legyen a világban, és végül eléri, hogy egyesítse az embereket – prédikál Cruise.

- Oktatnunk kell másokat, új realitásokat megnyitnunk az emberek számára. Tesszük ezt a szeretet erejével, teljes eltökéltséggel, és keményen – hirdeti küldetését.

A nyilvánosságra került videó óriási botrányt okozott, különösen a Szcientológiai Egyházban, amelynek vezetői felháborítónak tartják a titkos, belső anyag kiszivárgását. Tény, egy nem hívő számára nem biztos, hogy megnyerő a néha szinte őrült kacagásban kitörő Cruise, aki némileg megalomániás jelszavakat hangoztat:

- Tennem kell valamit, tudom. Cipelem a terhet, de mindig azt érzem, hogy újabb és újabb feladatok állnak előttem. Minden nap azokra gondolok, akik tőlünk függenek.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Megteszem amit tudok, és ahogy tudom – fejezi be a sztár kis híján tízperces szónoklatát.


Ha esetleg eltávolították volna - ismét - a YouTube-ról a videót, kattints ide, hogy megnézd!

Ezt is szeretjük