Cristiano Ronaldo gyerekei apjuk mezében parádéztak: imádni való kép készült róluk

Elképesztő boldogság árad a futballsztár friss fotójából.

Cristiano Ronaldo gyerekei mezben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Cristiano Ronaldo, míg készült a következő, tegnapi meccsre, abban biztos lehetett, hogy gyerekei támogatják. Friss fotójukon mindannyian apjuk mezében parádéztak.

Cristiano Ronaldo gyerekei mezben

A futballsztárról köztudott, hogy fantasztikus a kapcsolata gyerekeivel, ami a legfrissebb fotón is látható. Imádni való kép készült róluk: három gyermeke, Eva, Alana és Mateo is felvette a legendás hetes számú mezt, így vették körbe a világklasszist.

Cristiano Ronaldo Instagram-oldalára töltötte fel a kedves képet, melyhez nem is írt semmit, csupán három szívecskét tett a bejegyzés mellé. Ez pedig többet mond minden szónál, a gyerekek nyilvánvalóan feltöltik a meccsek között.

A kommentelők is kiemelték, mennyire nagyszerű család, és milyen édesek a képen együtt. A pozitív energiák be is találtak a sztárnál, hiszen tegnap nagy küzdelem után végül sikerült nyereségre vinnie csapatát.

Cristiano Ronaldo szerelme bikiniben mutatta meg testét: Gina ilyen dögös szülés után

Cristiano Ronaldo és szerelme a Vörös-tenger partjára utaztak, ahonnan Gina szuperdögös fotókat posztolt követőinek.

Elolvasom

Cover-fotó: Getty Images

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük