Iszonyúan eltorzultak Courtney Love vonásai

Szépészeti beavatkozások sorozata után a zombira emlékeztető, csontsovány énekesnő azért küzd, hogy visszakapja eredeti arcát.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Természetellenesen puffadt ajkak, deformált orr, üveges tekintet – Courtney Love tucatnyi plasztikai műtétjével és drasztikus fogyókúráival legalább annyit ártott magának, mint sokéves drog- és alkoholfüggőségével.

Torz vonások, bizarr ráncok - a plasztika csúfos eredményei

Bár Kurt Cobain fejét sikerült elcsavarnia, a Nirvana legendás énekesének özvegye soha nem a szépségéről volt híres. Nem meglepő hát, hogy a botrányos életű sztár többször is sebészkés alá feküdt, és vagyonokat költött szépészeti beavatkozásokra.

Extrém átalakulás

Courtney nem érte be annyival, hogy szabályosabbra cseréltesse horgas orrát és nőiesebbre formáltassa penge száját, féktelen természete újabb és újabb extrém átalakulásokra sarkallta.

Kollagénnel telepumpált ajkait egy pornósztár is megirigyelhette volna, nevetségesen tömpére szabott orra Michael Jacksont idézte, hatalmas, dülledt szemeivel pedig inkább marslakóra, mint emberi lényre emlékeztetett.

Ha mindehhez hozzávesszük az énekesnő védjegyévé vált ápolatlan, szőke loboncot és az ízléstelen, cicivillantó ruhákat, nem csodálkozhatunk, hogy a sztár több alkalommal is előkelő helyen szerepelt a legrondább hírességek listáján.

Szétesett vonások, sokkoló ráncok

Negyvenes éveibe lépve a botrányhősnő végre belátta, hogy a plasztikai beavatkozások többet ártanak, mint használnak, és bőszen fogadkozott rajongóinak, hogy nem fekszik többet sebészkés alá. Ám így is sikerült egy újabb sokkoló átalakulással a reflektorfénybe kerülnie: egyik napról a másikra úgy lefogyott, hogy alig lehetett ráismerni.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom
A hajdan telt alakjával és dús kebleivel hódító Courtney egy hawaii nyaralás alkalmával tette közszemlére csontvázzá aszott termetét, azt azonban máig tagadja, hogy drasztikus fogyókúra és gyomorzsugorító műtét állna az extrém súlyvesztés hátterében


A hirtelen fogyás mellékhatásait az énekesnő sem kerülhette el: csontjai ijesztően kiállnak, bőrét mély ráncok szabdalják, hasán pedig fonnyadtan lóg a bőr.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A bizarr látványon az sem segít, hogy – fogadkozás ide vagy oda – a sztár újra megoperáltatta magát, elmondása szerint ezúttal azért, hogy természetesebben nézzen ki. Kár, hogy tizenöt évvel ezelőtt nem rajongott ennyire a természetes stílusért – sok pénzt megspórolhatott volna.

Ezt is szeretjük