Mellét villantotta a ronccsá züllött Courtney Love
Courtney Love nem viselt melltartót, ám még így sem tudta ellensúlyozni, hogy milyen szörnyen festett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Courtney Love-ot a közelmúltban örökítette meg valamelyik szemfüles lesifotós Los Angelesben. A 45 éves amerikai énekesnőnek sikerült a frászt hoznia a járókelőkre, Love ugyanis meglehetősen ijesztően festett, miközben úgy járkált az utcán, akár egy élőhalott. Az összhatáson még szemérmetlen villantása sem sokat segített, hiába tette közszemlére mellét szürke felsőjében.


A fotó tanúsága szerint sápadt és kialvatlan arcában semmi vonzó sem maradt, amit az egykor vonzó rocksztár elsősorban a féktelen és önpusztító életmódnak köszönhet.

Courtney-ről köztudott, hogy sosem vetette meg a drogokat és alkoholt, arról nem is beszélve, hogy évek óta köztudott, étkezési zavarral is küzd.

Nem titkolta anorexiáját

Már a 2007 augusztusában napvilágot látott felvételeken is aggasztóan soványnak tűnt az énekesnő, aki akkor mindezt csak úgy kommentálta, hogy szerinte is komolyan kellene vennie étkezési zavarát.

2008 júniusában aztán még aggasztóbb felvételek láttak napvilágot, melyeket már a közvélemény sem hagyott szó nélkül. Egy amerikai weblap kendőzetlen nyílt levelet írt Love-nak, hogy Francis Bean édesanyjaként térjen mielőbb észhez.

Ez azonban a mai napig nem sikerült neki. Idén júliusban például arról számolt be a New York Post, hogy Kurt Cobain özvegye néhány óra alatt irdatlanul felforgatta hotelszobáját. Love június 17-én 16 éves lányát látogatta meg.

A The Inn nevezetű szállodában vett ki egy szobát, amelyben távozása után óriási kuplerájt, mocskos injekciós tűket és használt női higiéniás termékeket találtak a takarítók.- Nyolc óra alatt hihetetlen mértékű kárt okozott. Mintha rombolt volna dühében. Némiképp vicces is volt, leszámítva az ötezer dolláros kártérítést – nyilatkozta egy magát megnevezni nem akaró személy, ám az énekesnő később tagadta, hogy drogozott volna az ominózus estén.
Ezt is szeretjük