Püffedt arcú csúfsággá züllött Courtney Love
A híres énekesnőt a hét végén kapták le meglehetősen borzalmas állapotban, ezzel a kinézettel bárkire a frászt hozhatta volna.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Courtney Love-ot szombaton kapta lencsevégre valamelyik szemfüles lesifotós New Yorkban. A 45 éves amerikai énekesnő alaposan megdöbbentette külsejével a járókelőket, Love ugyanis borzalmasan festett. Ápolatlansága és elbaltázott sminkje nagyban rontotta az amúgy is ijesztő összhatást, leharcolt fején pedig durván nyomot hagyott züllött életmódja.


Nem véletlenül merül fel szinte mindig Kurt Cobain zűrös özvegyének neve, ha az álomgyár ronccsá züllött sztárjai kerülnek szóba. Love ugyanis hosszú évek kemény munkájával vitte véghez az önpusztítás olyan végletes formáját, amit rajta kívül csak olyan sztárok vállaltak be, mint például Amy Winehouse.

Háromévesen LSD-t adott neki az apja

A sztár Courtney Michelle Harrison néven látta meg a napvilágot 1964-ben. Születése után nem sokkal felbomlott szülei házassága. Válóperük során Love édesanyja olyan leveleket mutatott be a bíróságon, amelyek azt bizonyították, hogy apja LSD-t adott az akkor hároméves kislányának!

A férfi természetesen tagadta ezt a vádat, és habár a hazugságvizsgáló neki adott igazat, a kislány felügyeleti jogát édesanyjának ítélték meg.

Love meglehetősen nehéz gyermekkora azonban ezzel még nem ért véget. Anyja ugyanis háromszor kötött házasságot és vált el, és egy oregoni hippikommunában telepedett le.

A 12 éves Courtney jelentkezett a Mickey Mouse Clubba, ám nem vették fel, miután a meghallgatáson egy Sylvia Plath-verset adott elő.

Cobain lemondta a randijaikat

A nyolcvanas években különféle rockbandákban énekelt, pályafutásában azonban az 1990-es év jelentett fordulópontot - ekkor találkozott Kurt Cobainnel. Kapcsolatuk nem indult valami fényesen.

Kobain ugyanis meglehetősen tartózkodóan viselkedett, és gyakran mondta le a randikat. 1991 májusában jöttek össze újra, néhány hónappal később pedig Love teherbe esett a Nirvana őszi európai turnéján.
 

1992. február 24-én házasodtak össze Honoluluban, augusztus 18-án pedig megszületett kislányuk, Frances Bean Cobain. A Nirvana együttes frontembere 1994. április 8-án hunyt el.

Ezt követően Love még tartotta magát: színésznőként és énekesnőként is szép sikereket ért el, elég csak felidézni a Larry FLynt, a provokátor című életrajzi filmet vagy a Celebrity Skin című albumot. Ám időközben egyre inkább elhatalmasodott rajta a drogfüggőség, hedonista életvitelének következményei pedig még most is meglátszanak rajta.

Ezt is szeretjük