Már csak csont és bőr a ronccsá züllött Courtney Love

30 kilós testét látva úgy tűnik, Love anorexiás, mások arra gyanakodnak, hogy talán újra drogozni kezdett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány napja mi is megmutattuk azokat az ijesztő fotókat, amelyek az anorexiagyanús Courtney Love-ról készültek New Yorkban.


Időközben újabb felvételek kerültek nyilvánosságra, amelyek egyértelművé teszik, hogy a 44 éves rocksztár egyre rosszabb állapotban van.

A lerobbant Love csontsovány végtagjait elnézve valószínűsíthető, hogy az énekesnő étkezési zavarral küzd.

A feltételezést csak megerősítik azok a beszámolók, amelyek az elmúlt évek során Love megszállott küzdelméről szóltak.

Kurt Cobain diétafüggő özvegye ugyanis minden elképzelhető módszert bevetett annak érdekében, hogy megszabaduljon felesleges kilóitól.

Átesett a ló túloldalára

Az ellentmondásos pletykák szerint Love a szigorú fogyókúra mellett zsírleszíváshoz, beöntéshez és gyomorgyűrűhöz folyamodott.

Sőt a híres hipnotizőrt, Paul McKennát is megkereste, aki szintén sokat segített neki abban, hogy ne hízzon vissza.

A botrányhősnő azonban átesett a ló túloldalára. Kóros soványsága már aggasztó, és ha így folytatja, előbb-utóbb kórházba kerül majd alultápláltság vagy más szövődmény miatt.

Sokan viszont arra gyanakodnak az énekesnő ijesztő leépülését látva, hogy titokban újra drogozni kezdett. Hiszen ismeretes, hogy Love többször is megjárta már az elvonót. Egyik alkalommal próbaideje alatt fordult a szerekhez, de öngyilkossági hajlamát és gyógyszerfüggőségét sem titkolta soha.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

– Diazepamot szedek. Meg Percodant. A heroint nem szeretem. Hülye picsa leszek tőle. Meg ronda is. Sosem szerettem. Utálom a tűket. Csak Kurt halála után heroinoztam – nyilatkozta megdöbbentő őszinteséggel a Rolling Stone magazinnak 1994. december 15-én.

A cikk végén olvasható idézet a Cartaphilus Kiadó gondozásában megjelent Rolling Stone: Interjúk című könyvéből származik.
Ezt is szeretjük