Élőhalottá sorvadt az egykor dögös Courtney Love

A korábban rubensi idomokkal rendelkező sztár megdöbbentő átváltozáson ment keresztül.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár Halloweennek rég vége, az egykor szebb napokat látott Courtney Love alaposan megrémisztette a Los Angeles-i járókelőket, amikor halotti fehér, átlátszó csipkében és még fehérebbnek tűnő bőrrel megjelent bevásárlókörútján, Malibuban.

Mivé lett az egykori bombanő?

Az énekesnő az utóbbi időben rengeteg felesleges hájtól megszabadult – kemény diétával, mely alatt legtöbbször csak turmixokat, kevés halat és zöldséget vett magához, több, mint 25 kilóval lett kevesebb.

Bár egyesek zsírleszívást emlegettek, mások pedig gyomorgyűrűről regéltek az extrém fogyókúra kapcsán, a 43 éves sztár tagadja, hogy bárminemű technikai segítséget vett volna igénybe a karcsúsodás elérése érdekében.

Fogyókúra, hamvak és halálvágy

Persze a kilók ledobása egy dolog, és megint más a lelki probléma, ami Kurt Cobain özvegyét elnézve nem kétséges – sőt, maga a szőkeség is bevallja, hogy az öngyilkosság gondolatával nap mint nap meg kell küzdenie, amióta ellopták volt férje hamvait a házából.

- Egyszerűen nem hiszem el, hogy bárki el akarja tőlem venni Kurt hamvait. Ez gusztustalan, és teljesen öngyilkos hangulatba kerültem tőle. Ha nem szerzem vissza a maradványait, én nem is tudom, mit teszek – nyilatkozta.

Az 1994-ben, öngyilkosság következtében elhunyt rocksztár hamvainak többségét egy New York-i buddhista templomnál és a Washington állambéli Wishkah folyónál szórták szét, ám egy maréknyi mennyiséget Love is megtartott magának, amit eddig egy pink, mackó alakú kistáskában őrizgetett a gardróbja mélyén.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom
Állítólag az énekesnőnek van is tippje, ki lehet a morbid tolvaj: szerinte valószínűleg egy volt barátja áll az eset mögött, de egyelőre nincs előrelépés az ügyben.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Az a kis hamu minden, ami nekem maradt belőle. Hát ki képes ellopni más férjének a hamvait? – kesergett az egygyermekes anya.

Ezt is szeretjük