Nem így akarta! Courteney Cox kínosan sokat mutatott magából strandolás közben
Courteney Coxról a hullámok lemosták aprócska fekete bikinijét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jóbarátok barna bombázóját, Courteney Coxot kislányával Cocóval és kollégájával, Josh Hopkinsszal kapták lencsevégre a sztárok üdülőhelyén, St. Barts szigetén.

Meglepte őt az erős hullámzás
A víz lemosta róla a melltartót

A két forgatás közé beiktatott vakáción a csinos sztármami épp a tengerben fürdőzött nagy önfeledten, amikor egy méretesebb hullám váratlanul lemosta róla aprócska fekete bikinifelsőjét.

Kollégájával vakációzott

A kínos malőrre természetesen azonban lecsaptak a közelben leselkedő fotósok, és megörökítették az utókornak Courteney kibuggyanó bájait.

A 46 éves színésznőnek egyébként nincs miért szégyenkeznie, hiszen ritka formás idomokkal büszkélkedhet.

Különben sem ő az első sztár, akivel efféle baleset megesett, a közelmúltban Lady GaGa és a brit színésznő, Emilia Fox is megélt hasonlóan kínos pillanatokat strandolás közben.

A sorozatsztár is hamar visszanyerte lélekjelenlétét, és gyorsan megigazította magán a rakoncátlan ruhadarabot

Két vasat tart a tűzbe?

A népszerű színésznő egyébként mostanában gyanúsan sok időt tölt kollégájával, nemcsak a Született szinglik című vígjátéksorozat forgatásán, de a kamerákon kívül is. A két színész közt feltűnően bensőséges a viszony, ennek ellenére tagadják, hogy bármiféle románc lenne közöttük.

Az alkalom mindenesetre adott, hiszen a 40 éves Hopkins szingli, Courteney pedig amolyan se veled, se nélküled viszonyban áll férjével, az elvonót is megjárt David Arquette-tel. A sztárpár házassága egyébként tavaly októberben futott zátonyra, 11 év együttélés után

Kislányuk, a hatéves Coco miatt természetesen igyekeztek elsimítani a konfliktusokat, David szakemberek segítségével próbál úrrá lenni alkoholproblémáin, Courteney pedig állítólag nyitott a békülésre és az újrakezdésre. Hopkinsszal való közös vakációzása mindenesetre arra enged következtetni, hogy a sorozatsztárnak válás esetére is B terve.

Ezt is szeretjük