Kórházban a népszerű sorozat szexi sztárja, Corteney Cox
A barna színésznőt a népszerű dokiszéria készítői győzték meg a vendégszereplésről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg akárhány filmet forgat is Corteney Cox további karrierje során, a világnak örökre ő marad a Jóbarátok sorozat tisztaságmániás Monicája.

Pedig a színésznő igazán igyekszik, hogy ha ne is elfelejtsék, de legalábbis félretegyék a szeleburdi karaktert, és végre más szerepkörben is számoljanak vele.

2007-ben például elindította a Dirt című sorozatot, melynek nemcsak főszereplőjét, egy magazin cinikus főszerkesztőjét alakította, hanem a producere is volt, ám az emberek nem nagyon haraptak a történetre, így két évad után lekerült a műsorról.

Nem akarták mocskosan látni

Még azzal sem sikerült tartósan megnövelni a nézettséget, hogy az egyik epizódban Cox és Jóbarátok-béli partnernője, Jennifer Aniston nyelves csókot váltottak.

Most ismét egy sorozatban próbálkozik a 44 éves sztár: a nálunk is vetített kórházsorozat, a Dokik most készülő epizódjaiban bukkan fel mint szexis doktornő. A 2001 óta forgatott, és eddig három Golden Globe-ra jelölt széria érdekessége, hogy a drámai sorozatokkal ellentétben itt a helyzetkomikumon van a hangsúly.

Cox karaktere, Dr Maddox igazi bombanő, amire a dokikomédiában még rá is játszanak, így aztán a dögös zenei aláfestés, a lassított felvételek és a szélgép is szerephez jutnak.

Egyébként a januárban adásba kerülő részekkel tér vissza újra a filmiparba a színésznő, aki kicsit zokon vette, hogy a Dirt nem nagyon kellett senkinek.

Mindenesetre azért addig sem unatkozott, az Avon szépségipari céggel kötött exkluzív szerződést, vele tervezik a Spotlight fantázianevű új parfümjük 2009-es kampányát.

Ezt is szeretjük