A Jóbarátok Monicájának lánya gyönyörű tinédzser - Friss fotókon Coco
Hogy szalad az idő! Courteney Cox lánya, Coco már 15 éves.

courteney-cox-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Courteney Cox, a Jóbarátok Monicája 1999-ben házasodott össze David Arquette színésszel, később, 2013-ban elváltak, de a frigyük ideje alatt született egy gyermekük. A népszerű sorozat rajongói a tizedik évad utolsó jeleneteiben ki is szúrhatták a színésznő kerekedő pocakját, ugyanis pont akkor volt állapotos a kislányával. Coco Arquette 2004 júniusában született meg, pont 13-án, csütörtökön ünnepelte a születésnapját.

Ilyen szép tinilány Courteney Cox lánya

Courteney Cox lánya napról napra egyre csajosabb, nagyon szép tinédzser lett belőle, ahogy ez az alábbi anya-lánya szelfin is látható. Az 55 éves sztár roppant büszke egy szem lányára, ráadásul nagyon szoros a kapcsolatuk is, erről tavaly a People magazinnak vallott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Easter! 🐰🐣 💜💛💚

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés,

- Szoktunk civakodni, hogy őszinte legyek, de nagyon szeretjük egymást. Sokat nevetünk együtt, az egyszer biztos - magyarázta a lapnak.

Elárulta azt is, hogy volt férjével együtt nevelik a lányukat, szülőként támogatják egymást, hiszen azt szeretnék, ha a gyermekük nála és David Arquette-nél is harmóniában élhetne.

Coco hobbija az éneklés, édesanyja szerint remek hangja van, ráadásul fel is szokott lépni. A tinédzser édesanyjától azt tanulta meg, hogyan legyen magabiztos és erős személyiség, a sztár viszont sokkal türelmesebb lett a lányának köszönhetően.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I’m not one to hold onto things but this was a damn good purchase! 21 years later...

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés,

Úgy tűnik, hogy nagyon jó a kapcsolat közöttük, Coco még édesanyja ruhatárából is szokott olykor válogatni. Legutóbb egy, már vörös szőnyegen viselt kisestélyijét vette kölcsön a tinilány. Courteney Cox ezt még Instagramjára is posztolta, a fotó nagy sikert aratott, több mint 567 ezer lájkot kapott.

Így néz ki most Tom Cruise és Katie Holmes lánya

Tom Cruise és Katie Holmes hat évig tartó házasságából egy gyermek született, Suri, aki szinte a szemünk előtt nőtt fel. Képes összeállításunkban megnézheted a legfrissebb fotókat a kiskamasz Suriról, aki édesanyjára ütött.

Ezt is szeretjük