Beismerte plasztikáját a Jóbarátok színésznője - Teljesen tönkretette a szép arcát

Courteney Cox már bánja a beavatkozásokat.

Courteney Cox botox
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Courteney Cox jó ideig tagadta, hogy bármit csinált volna az arcával, azonban mindenki számára egyértelmű volt, hogy a színésznő teljesen másként fest, mint a Jóbarátok című sorozat fogatásakor.

Bánja a plasztikáját

Most végre beismerte, hogy a szépsége érdekében kés alá feküdt, azonban nagy árat fizetett érte: még neki sem tetszett, amit a tükörben látott. A People magazin riporterének nyílt meg arról, mit tett vele a botox.

- A nők számára nagyon nehéz elfogadni azt, hogy eljárt felettük az idő - és ez Hollywoodban különösen kemény dió. Nagyon nehezen fogadtam el, hogy öregszem. Mindent megpróbáltam, hogy megállítsam a változást, de aztán tükörbe néztem, és elborzadtam a látványtól. "Jézusom, de szarul nézek ki" - mondtam ki hangosan. Mintha nem is önmagam lettem volna.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Great photo of her! #courteneycox #lovely #gorgeous #flawless #great

Courteney Cox (@courteneycoxfanpage) által megosztott bejegyzés,

Szóval újabban megpróbálom elfogadni magamat olyannak, amilyen vagyok. Abban a testben élni, amit a Jóisten nekem adott, és megpróbálok nem változtatni rajta. Nem mindig érzem magam jól a bőrömben, de szerintem jót tett, hogy rájöttem, hogy butaságot csináltam - nyilatkozta a lapnak.

Végül úgy döntött, eltávolíttat minden idegen anyagot az arcából, hogy ismét magára ismerjen a tükörben. Erről korábban a NewBeauty magazinnak beszélt:

- Azt hiszem, már kezdek hasonlítani arra a nőre, aki a műtétek előtt voltam. Legalábbis őszintén remélem, hogy így van. A dolgok sajnos változnak, a testem is, de el kell fogadnom, hogy a plasztikai műtét nem megoldás, legalábbis számomra nem. Nagyon rosszul néztem ki, teljesen mű lett az arcom.

Minden egy pici botoxszal kezdődik, aztán azt veszed észre, hogy egyre több, és több, és több minden van az arcodban, aztán egyszer felébredsz, és azt mondod, hogy "Jézusom, mit műveltem?". Nem volt mimikám. Nem volt karaktere az arcomnak. A mosolytól keletkezett vonalakat is ráncoknak véltem, és eltávolíttattam őket. De szerencsére megtanultam a saját káromon, hogy a botox nem a barátom - mesélte a lapnak.

Döbbenet: Pamela Anderson ilyen gyönyörű volt a plasztika előtt - Fotók!

Nézegess képeket!

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük