Plasztikáztatott Kevin Costner
Hajbeültetéssel próbálkozik
Plasztikai beavatkozásoktól sem riad vissza a színész, és mindent megtesz, hogy hozzáfiatalodjon ifjú feleségéhez.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokáig úgy tűnt, nem áll be a ráncosodó arcukat szétplasztikáztató hírességek táborába, ötvenen túl azonban Kevin Costneren is kitört a kapuzárási pánik.

Ráncok, toka, ritkuló haj - az idő nem kímélte a sármos sztárt

Számos korosodó hollywoodi kollégájához hasonlóan az Oscar-díjas színész-rendező sem tudott ellenállni az ifjúság varázsának, és feleségül vette nála húsz évvel fiatalabb kedvesét, Christine Baumgartnert.

A szépséges német modellel kötött házasság azonban nem várt problémákat hozott. A Farkasokkal táncoló korábban méltóságteljesen öregedő főhőse hirtelen kezdte kényelmetlenül érezni magát, ha csinos, fiatal felesége mellett saját ráncaira és ritkuló hajára pillantott a tükörben.

Titokzatosan szaporodó hajszálak

Bár a plasztikai műtéteknek saját bevallása szerint sosem volt híve, a nők bálványaként számontartott filmcsillag belátta, az idő bizony az ő irigyelt sármján is nyomot hagyott, és ha nem akarja, hogy ifjú hitvese apjának nézzék, cselekednie kell.

Nemrégiben olyan fotók láttak napvilágot az egykori Robin Hoodról, amelyeken korábban látványosan kopaszodó homlokát diszkréten rövid, ám észrevehetően dúsabb haj takarja.

A feltűnést kínosan kerülő színész nem kommentálta a hajbeültetésről keringő pletykákat, plasztikai sebészek azonban egyetértenek, hogy az alig hat hónap alatt bekövetkezett, csodálatos hajszaporodás kizárólag műtéti beavatkozás útján történhetett meg.

Bár az idősödő filmsztár megújulási kísérletén sokan köszörülik a nyelvüket Hollywoodban, a csinos Christine bizonyára örömmel fogadta öregecske férjének megifjodását.

Ezt is szeretjük