Fotók! Gyönyörű nővé érett a bájos gyereksztár, Keshia Knight Pulliam
A Cosby Show egykori Rudy Huxtable-je mára varázslatos nő, aki igyekszik megtalálni helyét a világban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár kereskedelmi csatornáink még nem voltak, azért a nyolcvanas években is számos sorozatot követhettünk figyelemmel. Különösen azok voltak szerencsések, akik hazánk nyugati részében laktak, hiszen az osztrák egyes és kettes adó jóvoltából rengeteg bájos amerikai széria szórakoztatta a nézőket.

Ő volt a legkisebb a Huxtable családban

A németül tudók láthatták az akkor tipegőkorban lévő Mary Kate és Ashley Olsent a Full House-ban, amit később Bír-lakra magyarítottak. És ugyanitt ment a Cosby Show is, melynek cserfes kislányát alakította Keshia Knight Pulliam.

Az 1979-es születésű fekete leányzó 1984-től 1992-ig öltötte magára Rudy Huxtable karakterét, ami azt jelenti, hogy még ötéves sem volt, amikor kamerák elé állt a sorozatban. Ráadásul nem is ez volt élete első szerepe, háromévesen ugyanis már a Szezám utcában mókázott Elmóval és a Nagy Madárral.

Nagyon sikeres volt

Mindenesetre a Cosby Show nagydumás kiscsajának szerepe hatévesen még egy Emmy-jelölést is hozott neki, mellyel ő lett minden idők legfiatalabb jelöltje a tévés díjra.

Emellett a VH1 szavazásán a 19. helyet szerezte meg a Minden idők legjobb gyereksztárja kategóriában, az E! magazin olvasói pedig úgy vélik, Keshia Knight Pulliam egyike azoknak az egykori gyereksztároknak, akikből vonzó felnőtt lett.

Rudy eljátszásán kívül egyébként a nyolcvanas évek végén még arra is jutott ideje, hogy nagyfilmekben szerepeljen: leforgatták vele A kis gyufaáruslány történetét, és az Egy jenki Arthur király udvarában is új értelmezést kapott általa.

Mindenesetre a sorozat befejeztét követően egy ideig nem állt kamera elé, inkább elvégezte a középiskolát, majd egyetemre ment. Végül 2001-ben a Spelman College falai között megszerezte szociológia szakos diplomáját.

Azóta igyekszik bizonyítani, hogy többé már nem az az édes kis Rudy, aki anno volt. Ennek érdekében 2004-ben hatoldalas bikinis fotósorozatot is bevállalt a Black Men férfimagazin felkérésére. Bár egyesek azt terjesztik róla, hogy egy időben rászokott a kokainra, ő határozottan tagadja az ilyesfajta feltételezést.A színésznő egyébként az utóbbi időben nem nagyon szerepelt említésre méltó filmben, legutóbb egy fekete szitkomban, a két évadot megért House of Payne epizódszerepében volt látható.
Ezt is szeretjük