Ő Nicole Kidman és Tom Cruise 24 éves fia - A ritkán látott Connort apjával fotózták le
Connor Cruise-t és édesapját ritkán látni együtt.

connor-cruise-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már csak kevesen emlékeznek rá, hogy Nicole Kidman és Tom Cruise a kilencvenes évek álompárja voltak, akik hamar össze is kötötték az életüket. A házasságuk során gyerekük sajnos nem születhetett, ezért az örökbefogadás mellett döntöttek: így érkezett meg a családjukba Isabella és Connor.

Így él most Connor Cruise

11 közös év után válásra került a sor, és mivel Nicole Kidman akkoriban még korántsem volt olyan ismert és jómódú, mint manapság, Cruise közölte vele, hogy a gyerekek így vagy úgy, de nála maradnak, hogy a szcientológiai egyház szellemében nevelhesse őket. Mivel Kidman mindenáron menekülni szeretett volna a házasságból, így kénytelen volt hátrahagyni a gyerekeket.

Mivel apjuk úgy nevelte őket, hogy anyjukra egyfajta ellenségként tekintsenek, aki szembement az egyházzal, felnőtt korukra megszakítottak minden kapcsolatot vele. Még az esküvőikről is kitiltották a színésznőt - igaz, arra apjuk sem kapott meghívást, annak ellenére, hogy ő állta a cechet. Annak ellenére, hogy Isabellát a Szcientológia Hercegnőjének becézték kiskorában, manapság már ő sem kifejezetten törődik az egyházbeli szerepével. 

Connor is hasonlóképpen járt el egészen tavalyig, amikor úgy döntött, mégis ad egy esélyt a szcientológiának, és apja nyomdokába lépve nagyobb szerepet vállal. Be is költözött a floridai clearwaterbeli központba, ami a homokvár nevet viseli. Ennek köszönhetően apja is újra felbukkant az életében, aki immáron szívesen tölt együtt időt a fiával - a kis Suri kitagadása óta köztudott, hogy csak az a gyerek maradhat az életében, aki hithű szcientológus.

Tegnap Londonban kapták le őket, amint éppen beszálltak a sztár helikopterébe. A Mission Impossible-filmek során Cruise megtanulta vezetni a gépet, így a fiának is megmutatta, hogyan kell repülésre bírni a légi járművet. Utoljára tavaly kapták őket lencsevégre együtt - akkor a mélytengeri horgászatban merültek el, ami akkoriban Connor nagy szenvedélye volt.

Ő a pár másik lánya, Isabella

Isabella Cruise-t is ritkán látni - férjével a nyilvánosságtól távol, visszavonultan élnek. Nézd meg, hogy néz ki ma!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük