Most derült ki! 44 évvel fiatalabb sztárszínésszel kavart Elizabeth Taylor a halála előtt
Colin Farrell most vallotta be, el akarta venni Elizabeth Taylort.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két évvel Elizabeth Taylor halála után megtörte a hallgatást Colin Farrell, aki jószerével sokkolta a rajongókat bejelentésével.

A legendás színésznőt 2011. március 24-én helyezték örök nyugalomra, temetésén pedig megjelent Colin Farrell is, és azóta találgatta mindenki, mit is keresett ott.

Titokban tartották kapcsolatukat

A 37 éves színész most Ellen DeGeneres show-jában mesélte el, hogy szerelmi szál fűzte Elizabeth Taylorhoz, sőt, ahogy fogalmazott, ő volt eddigi élete legnagyobb szerelme.

A pár két évig volt együtt jószerével teljes titokban, és Farrell most azt is bevallotta, megkérte a 79 éves díva kezét, ő akart lenni ugyanis a nyolcadik férje. Szerelmük végül nem teljesedett be, mivel a színésznőt szívelégtelenséggel kórházba szállították, és 2011. március 23-án el is hunyt.

Az új Walt Disney-film, a Banks úr megmentése sztárja elmesélte megismerkedésük történetét is. Nem mindennapi körülmények között történt.

A színész éppen a kórházban volt második fia, Henry születésére várva, amikor a liftnél nekiment Taylor menedzserének, aki elmondta, a színésznő is abban az intézményben van, mivel szívkatéterezésen esett át.

El akarta venni feleségül

Farrell üdvözletét küldte és jókívánságait, bár nem hitte, hogy a színésznő tudja, hogy kicsoda is ő. Pár nappal később azonban Farrellt felhívta a menedzsere, hogy Elizabeth Taylor orchideát küldött a számára.

- Megegyeztünk, hogy másnap meglátogatom. Ezzel kezdetét vette életem leggyönyörűbb két éve. Egyszerűen imádtam őt, rajongtam érte. Lenyűgöző volt, szellemes, magával ragadó - mesélte Farrell.

A színész elmondta, tökéletesen kiegészítették egymást, és csak szorosabb lett a kapcsolatuk, amikor kiderül, hogy mind a ketten inszomniásak. Hajnal kettőkor is felhívták egymást, és órák hosszat beszélgettek az élet bármely területéről.

A színészt nem érdekelte a 44 év korkülönbség sem, nem akarta elengedni Elizabeth Taylort, feleségül szerette volna venni, de ahogy fogalmazott, kifutottak az időből.

Ezt is szeretjük