Colin Firth felesége hűtlen volt - Bevallotta, hogy hónapokon át csalta a színészt
Colin Firth felesége, Livia Giuggioli félrelépett, gyerekkori barátjával csalta a színészt.

colin firth és felesége cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Colin Firth és olasz filmproducer felesége, Livia Giuggioli az utóbbi időkben nehéz napokat élnek meg, ugyanis Liviát már másfél éve zaklatja egy gyerekkori barátja. Azonban a zaklató és a brit színész felesége között egy időben sokkal több volt, mint barátság, ezt pedig Giuggioli is beismerte.

Közleményben mondta el az igazságot

Livia Giuggioli és Colin Firth kapcsolata 2015-ben került válságba, akkor majdnem úgy alakult, hogy elválnak, de végül kibékültek. A félrelépés a házasság válsága alatt történt. A pár egy közleményt is kiadott erről, ami így szól: "Néhány évvel ezelőtt Colin és Livia azt a döntést hozták, hogy különválnak. Ez alatt az idő alatt Livia egy darabig együtt volt az akkori gyerekkori barátjával, Mr. Brancacciával. A Firth házaspár azóta viszont már kibékült."

colin firth és felesége
Fotó: New Press Photo / MEGA / Northfoto

A filmproducer egykori szeretője, Marco Brancaccia újságíró azt nyilatkozta a Daily Mailnek, hogy 11 hónapon keresztül tartott a viszonya Liviával. Állítása szerint 2015 nyarán mélyült el a kapcsolatuk, pont abban az időben, amikor Livia szeretett volna a híres színésztől elválni. Az olasz Brancaccia azt is hozzátette, hogy nagyon szerelmes volt a nőbe, és szerinte a híres házaspár csak szeretné eltussolni az ügyet azzal, hogy zaklatással vádolják őt.

Az olasz férfit egyébként maga Colin Firth jelentette az olasz ügyészségnél, mivel Brancaccia fenyegető e-maileket küldözgetett nekik, a feleségét pedig már 2016 szeptembere óta telefonhívásokkal és üzenetekkel bombázta. Liviánál a paranoia is kialakult, folyton azt képzeli, hogy követik, és rendszeresen rémálmok gyötrik. A rendőrség lefoglalta az olasz újságíró telefonját és számítógépét, és lehet, hogy a házaspár perelni fog, ezzel kapcsolatban az ügyészek már tárgyalásokat folytatnak a római bíróságon.

Ezt is szeretjük