Válik a legcukibb színészpár - Mindenki ledöbbent a bejelentésükön

Chris Pratt és Anna Faris beadták a válókeresetet.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Chris Pratt és Anna Faris beadták a válókeresetet.

Chris Prattet és Anna Farist Hollywood legszerelmesebb sztárpárjaként ismerte a világ. A két színész állandóan édes üzenetekkel bombázta egymást a közösségi oldalakon, és habár kapcsolatuk látszólag teljesen harmonikusnak tűnt, néhány órája bejelentették, hogy útjaik örökre elválnak egymástól.

8 év után beadták a válókeresetet

A Jurassic Park és A galaxis őrzői sztárja a Facebook-oldalán írt a döntésük okáról:

- Anna és én szomorúan jelentjük be, hogy hivatalosan is beadtuk a válási papírokat. Csalódottak vagyunk, mert sokáig próbálkoztunk megmenteni a házasságunkat. A kisfiunk érdekében - akit imádunk, és akit továbbra is közösen nevelünk - szeretnénk a válást a lehető leggyorsabban és zárt ajtók mögött lefuttatni, hogy mindannyian továbbléphessünk. Még mindig nagyon szeretjük és tiszteljük egymást, és hálát adunk az együtt töltött időért - írta Chris Pratt a közösségi oldalán.

Hogy mi vezetett végül a váláshoz, arról egyelőre nem tudni, azonban valószínűleg közrejátszott az a két évvel ezelőtti botrány, amikor Chris Pratt állítólagos megcsalásától volt hangos a sajtó. 

Anna Faris az Ellen Show-ban nyilatkozott arról, hogy mennyire megviselték a pletykák férje hűtlenségéről:

- Megpróbáltam nem foglalkozni a híresztelésekkel, de bevallom: nagyon fájt, amiket a házasságunkról írtak. Nagyon jól működik a kapcsolatunk, de sokat vagyunk távol egymástól. Chris éppen Los Angelesben forgatott, én meg itthon voltam a kisfiunkkal. Szörnyen sebezhetőnek éreztem magam a pletykák miatt: még akkor is, ha nem voltak igazak, nagyon aláásták az önbizalmamat - nyilatkozta.

Ezt is szeretjük