Az Így jártam anyátokkal Robinja tűzpiros miniben szexiskedett - Ilyen dögösnek még nem láthattuk
Őrülten szexi volt új sorozata premierén.

cobie-smulders-piros-szuk-ruha-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cobie Smulders az Így jártam anyátokkal sorozat Robinjaként vált ismertté. A kanadai színésznő azóta a Marvel Univerzum tagjaként is híres: szerepelt a Bosszúállókban, az Amerika kapitány: A tél katonájában, a Bosszúállók: Ultron korában, A SHIELD ügynökeiben, a Bosszúállók: Végtelen háborúban, Bosszúállók: Végjátékban és a Pókember: Idegenben című filmekben is, Nick Fury jobbkezeként, Maria Hill ügynökként.

Irtó dögös volt új filmje premierén

Smulders igazi veteránnak számít a sorozatsztárok között, hiszen az Így jártam anyátokkalon kívül számos szériában bukkant már fel. Szerepelt Az ítélet: családban, az L.-ben, a Smallville-ben és a Balszerencse áradása sorozatverziójában, melynek főszereplője a régi kollégája, a Barneyt alakító Neil Patrick Harris.

cobie-smulders-piros-szuk-ruha-2
Fotó: Amanda Edwards / Getty Images Hungary

Most újra visszatért a televíziózáshoz, az ABC új drámasorozatában, a Stumptownban tűnik fel Dex Parios nyomozó szerepében. A széria esti díszbemutatóján egy piros miniruhában tündökölt, amihez hasonlót korábban még nem is láthattunk rajta. A vállat teljesen szabadon hagyó, nyitott ujjú, csillogó kreáció nem sokat rejtett el a hibátlan alakjából.

A premier Los Angelesben, a Petersen Automotive Múzeumban került megrendezésre, ahol igazi retró hangulatban, Mustangok között kapták lencsevégre a gyönyörű sorozatsztárt, aki boldogan pózolt a kamerák kereszttüzében. A rajongók nem győzték dicsérni a külsején - ilyen kommentek érkeztek a fotói alá:

cobie-smulders-piros-szuk-ruha-1
Fotó: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary

"Ízig-vérig nő, ráadásul tűzpirosban! Nincs is nála szebb", "Nem mindenkinek állna jól ez a ruha, de ő káprázatosan fest benne", "Csoda szép nő, nagyon hiányzik a sorozata, szerettem az Így jártam anyátokkalban" - írták a lelkes hozzászólók.

Neil Patrick Harris így megváltozott

A sorozat óta megújult az egykori Barney Stinson külseje - nézd meg, hogy néz ki most!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük