Az Így jártam anyátokkal Robinja tűzpiros miniben szexiskedett - Ilyen dögösnek még nem láthattuk

Őrülten szexi volt új sorozata premierén.

cobie-smulders-piros-szuk-ruha-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cobie Smulders az Így jártam anyátokkal sorozat Robinjaként vált ismertté. A kanadai színésznő azóta a Marvel Univerzum tagjaként is híres: szerepelt a Bosszúállókban, az Amerika kapitány: A tél katonájában, a Bosszúállók: Ultron korában, A SHIELD ügynökeiben, a Bosszúállók: Végtelen háborúban, Bosszúállók: Végjátékban és a Pókember: Idegenben című filmekben is, Nick Fury jobbkezeként, Maria Hill ügynökként.

Irtó dögös volt új filmje premierén

Smulders igazi veteránnak számít a sorozatsztárok között, hiszen az Így jártam anyátokkalon kívül számos szériában bukkant már fel. Szerepelt Az ítélet: családban, az L.-ben, a Smallville-ben és a Balszerencse áradása sorozatverziójában, melynek főszereplője a régi kollégája, a Barneyt alakító Neil Patrick Harris.

cobie-smulders-piros-szuk-ruha-2
Fotó: Amanda Edwards / Getty Images Hungary

Most újra visszatért a televíziózáshoz, az ABC új drámasorozatában, a Stumptownban tűnik fel Dex Parios nyomozó szerepében. A széria esti díszbemutatóján egy piros miniruhában tündökölt, amihez hasonlót korábban még nem is láthattunk rajta. A vállat teljesen szabadon hagyó, nyitott ujjú, csillogó kreáció nem sokat rejtett el a hibátlan alakjából.

A premier Los Angelesben, a Petersen Automotive Múzeumban került megrendezésre, ahol igazi retró hangulatban, Mustangok között kapták lencsevégre a gyönyörű sorozatsztárt, aki boldogan pózolt a kamerák kereszttüzében. A rajongók nem győzték dicsérni a külsején - ilyen kommentek érkeztek a fotói alá:

cobie-smulders-piros-szuk-ruha-1
Fotó: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary

"Ízig-vérig nő, ráadásul tűzpirosban! Nincs is nála szebb", "Nem mindenkinek állna jól ez a ruha, de ő káprázatosan fest benne", "Csoda szép nő, nagyon hiányzik a sorozata, szerettem az Így jártam anyátokkalban" - írták a lelkes hozzászólók.

Neil Patrick Harris így megváltozott

A sorozat óta megújult az egykori Barney Stinson külseje - nézd meg, hogy néz ki most!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük