2 gyerekes apaként is piszkosul szexi Clive Owen
Félmeztelen fotó
Hiába öregszik, Clive Owen még mindig elképesztően sármos, amiről legújabb félpucér fotói is tanúskodnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogyan minden sztárnak, úgy Clive Owennek is szüksége van néha egy kis pihenésre. Hogy ellazuljon egy kicsit, egyik barátjával egy hétvégét a Karib-szigeteken töltött a közelmúltban, ahol bizony nem sokat foglalkozott a bámészkodókkal: egy szál fürdőnadrágban pihent egész nap a nyugágyban, amit egy szemfüles fotós meg is örökített.

A képek tanulsága szerint a 46 éves angol színész még mindig hihetetlenül szexi, főleg félmeztelenül! A hölgyrajongók azonban egyelőre csak remélhetik, hogy ezentúl nem takargatja majd magát, és valamelyik új filmjében talán megmutatja szépen kidolgozott és kiválóan karbantartott testét.

Nem akart jófiúkat játszani

Szerepekből természetesen eddig sem volt hiány, a sármos szívtiprót ugyanis sok sikeres tömegfilmben láthattuk már, mióta a színházak világából átigazolt Hollywoodba, ahol többnyire bonyolult és vakmerő karaktereket osztanak rá a rendezők és producerek.

- Sosem akartam jófiúkat játszani. Mindig a veszélyes karakterek érdekeltek. Azok a szerepek sokkal érdekesebbek, és sosem féltem eljátszani őket - nyilatkozta Clive Owen egyik régebbi interjújában.

Krupiéként kezdte

Jól is tette, mikor 1998-ban elvállalta A krupié című film egyik főszerepét, amiben egy meglehetősen bonyolult figurát alakított, hiszen Mike Hodges neo-noirjától kezdve - habár a film csak dvd-n jelent meg a tengerentúlon - egyenesen ívelt felfelé karrierje az álomgyárban.

Miután befutott, olyan szupersztárokkal játszott együtt, mint Julia Roberts, Julianne Moore vagy Natalie Portman, utóbbival a Közelebb című romantikus drámában szerepelt, kiváló alakításáért pedig Golden Globe-díjat kapott.

A szexi színész folyamatosan dolgozik, és szinte kivétel nélkül rendkívül elegánsan jelenik meg a nyilvánosság előtt. Legközelebb újra egy rosszfiús szerepben láthatjuk majd: a The Killer Elite című akciófilmben, Robert de Niro és Jason Statham oldalán.

Clive Owen magánélete - a többi sztárral ellentétben - kiegyensúlyozott és nyugodt, sosem keveredik kínos botrányokba.

Feleségével - akivel még a híres angol Royal Academy of Dramatic Art színiskolában ismerkedett meg - felhőtlen a viszonya, és sokat látni két lányával is, Hannával és Eve-vel, akiket imád.

Ezt is szeretjük