Clint Eastwood nem tudja, hányszoros apa - Több eltitkolt szerelemgyereke is született

Talán sosem tudjuk meg, hogy Clint Eastwoodnak pontosan hány gyereke is született.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Clint Eastwood május végén ünnepelte 87. születésnapját, de vajon pontosan hány gyermeke köszöntötte fel őt ebből az alkalomból? Erre a kérdésre még a legendás amerikai színész sem tudna megnyugtatóan válaszolni, hiszen a mai napig ő sincs tisztában azzal, hogy konkrétan hányszoros apa.

Piszkos Harry megformálójának családi élete körül feltűnően nagy a homály, amit titokzatos kijelentéseivel ő maga sem igyekszik egyáltalán eloszlatni. Amikor például 1997-ben egy beszélgetős műsorban megkérdezték tőle, hogy hány gyereke született, ő csak ennyit mondott a rá jellemző szűkszavú stílusban: van néhány. 2009-ben Dave Letterman szegezte neki a kérdést, miszerint tényleg hét gyermek édesapja-e, mire ő ezt válaszolta:

Legalább.

Ami biztos, Clint Eastwood mostanáig hét gyermekét ismerte el hivatalosan. Ezzel szemben  Alison nevű lánya egy 2011-ben megjelent cikkében azt írta, hogy édesapjának összesen nyolc gyermeke született hat különböző nőtől - ezzel a meglepő információval pedig sikerült a közvéleményt alaposan összezavarnia.

A CNN 2013-ban ugyancsak arról számolt be, hogy a színészlegenda nyolc gyermek apja, ám 2012-ben ő maga azt nyilatkozta az Esquire-nek, hogy öt különböző nőtől összesen hét gyermeke született. Tavaly júniusban a Los Angeles Times szintén azt állította, hogy nyolcra tehető Clint Eastwood gyermekeinek pontos száma.

Első gyermekének kilétét 25 évig homály fedte

Kétségkívül már az is felettébb gyanús, hogy a nőfaló amerikai színész első gyermekének valódi kilétét 25 éven át titokban tartották. Kimber 1964-ben született meg, ám létezéséről csak 1989-ben szerzett tudomást a közvélemény, miután a National Enquirer leleplezte személyazonosságát. Továbbá az sem túl bizalomgerjesztő, hogy miközben Clint Eastwood még Sondra Locke férje volt a nyolcvanas években, egy Jacelyn Reeves nevű stewardess kétszer is teherbe esett tőle: Scott fia 1986-ban, Kathryn lánya pedig 1988-ban látta meg a napvilágot, anyakönyvi kivonatukban viszont ez állt:

Az Apa ISMERETLEN.

Clint Eastwood egyébként csak 1993-ban volt ott először a kórházban, amikor gyermeke született: augusztusban Frances Fisher színésznő adott életet Francesca nevű lányának. Legutóbbi, szám szerint hetedik hivatalosan is felvállalt gyermeke pedig 1996-ban született meg, és a Morgan nevet kapta.

Sokak véleménye szerint Clint Eastwoodnak az elmúlt évtizedek során tehát több eltitkolt szerelemgyereke is született, de egy bizonyosan, hiszen vajon ki lehet az a titokzatos nyolcadik gyermek, akinek létezéséről az elmúlt években többen - köztük a saját lánya is - beszámoltak? Hollywoodban előbb-utóbb minden titokra fény derül, csak győzzük kivárni.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük