Claudia Cardinale nemet mondott a plasztikára - A 79 éves színésznő így néz ki most

Így néznek ki most a leghíresebb olasz színésznők.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Claudia Cardinale 1958-ban kapta meg élete első filmszerepét Omar Shariff oldalán a Goha című filmben, néhány év múlva pedig a legismertebb olasz színésznővé vált világszerte, miután olyan klasszikus alkotásokban szerepelt, mint a Rocco és fivérei, a Cartouche, a 8 és fél vagy A párduc.

A hatvanas években számos sikeres hollywoodi filmben is feltűnt, és ekkoriban már igazi szexszimbólumként tekintettek rá, aki nemcsak különleges szépségével, hanem egyedülálló tehetségével is megbabonázta a nézőket. Claudia Cardinale jövőre ünnepli 80. születésnapját, nézd meg, hogyan néz ki most ő és a többi legendás olasz színésznő is, akik már 80 felett járnak!

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük