Budapesten a 81 éves Claudia Cardinale - Így néz ki az egykori olasz szexszimbólum

Az olasz filmcsillag Ördög Nórával és Németh Kristóffal is fotózkodott.

Budapesten Claudia Cardinale
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Claudia Cardinale a hatvanas évek egyik leggyönyörűbb színésznője volt. A Fellini-filmek csillaga olyan alkotásokban tűnt fel a fénykorában, mint a Volt egyszer egy vadnyugat, a 8 és 1/2, A Rózsaszín Párduc vagy a Szerencsevadászok.

Így néz ki ma Claudia Cardinale

A 81 esztendős színésznő már három éve nem állt kamera elé, azonban korántsem vonult nyugdíjba: nemrég jelentették be, hogy két filmben és egy sorozatban is láthatjuk majd jövőre. Az Erzsébetvárosi Filmnap keretében Budapestre is ellátogatott tegnap, a Pesti Magyar Színházban a szerencsés rajongók - és főként a hazai hírességek - fotót is készíthettek vele.

Ördög Nóra is kiposztolt egy vele készült, közös fotót, amin mindketten bájosan mosolyognak a kamerába. A műsorvezetőnő így kommentálta a képet: "Claudia Cardinale Budapesten! Az Erzsébetvárosi Filmnap vendégeként érkezett tegnap este, és ma ti is találkozhattok vele személyesen! Gyertek a Pesti Magyar Színházhoz! Vetítések, olasz filmes legendák, vörös szőnyeg, minden, ami kell!"

A Barátok közt egykori színésze, Németh Kristóf is megosztott egy közös képet, bár ő sokkal szűkszavúbb volt, mint Ördög Nóra - ő csupán egy szívecskés és egy hálálkodó emojival jelezte, mennyire örül a nagy találkozásnak a művésznővel.

A színésznő még mindig olyan életvidám és mosolygós, mint a szerepeiben. Februárban egy interjúban elárulta az is, miért élvezi még mindig ennyire a filmezést.

-  Egyszer David Niven, akivel együtt forgattuk A Rózsaszín Párducot, azt mondta nekem: "Claudia, a spagetti után te vagy a legnagyszerűbb dolog, amit a világ az olaszoktól kapott". Hát hogyne lennék boldog ezek után? Szerencsés vagyok, csodás rendezőkkel és csodás színészekkel dolgoztam világ életemben, akik még az Arany Oroszlán díjig is eljuttattak.

A rajongóim sem fordultak el tőlem. Még mindig rengeteg levelet kapok olyan férfiaktól, akik azt állítják, szerelmesek belém, és velem akarnak élni. Ennek ellenére sosem szerettem a szexszimbólum jelzőt, amit rám aggattak. Én komoly színésznő vagyok, kérem - mesélte az LA Timesban.

Brigitte Bardot így néz ki ma

A kor másik szépsége, Brigitte Bardot is remek formában van - nézd meg, hogy néz ki ma!

Így néz ki ma a 84 éves Brigitte Bardot - A szexszimbólumról különleges fotó készült

A színésznő fiatalkori másával pózol közös képen.

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük