Így néz ki ma a 84 éves Brigitte Bardot - A szexszimbólumról különleges fotó készült

A színésznő fiatalkori másával pózol közös képen.

brigitte-bardot-regen-es-most-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brigitte Bardot a hatvanas évek legnagyobb szexszimbóluma volt, maga a nagybetűs korideál, aki az egész évtizedre rányomta a bélyegét jellegzetes frizurájával, sminkjével és természetesen az ejtett Bardot-vállú ruháival.

Így néz ki ma Brigitte Bardot

A francia filmcsillag már 1973 óta nem állt kamera elé, ugyanis úgy döntött, hogy jócskán kiöregedett már a filmezésből, és inkább élete másik nagy szenvedélyére koncentrált, az állatmentő jótékonysági munkájára. Létrehozta a Brigitte Bardot Állatvédő Alapítványt - azaz eredeti nevén a La Fondation Brigitte Bardot pour la protection de l'animal sauvage et domestique-ot -, úgy, hogy a saját értékeit bocsátotta árverésre, hogy legyen pénz az állatok megsegítésere.

Élete során összesen négyszer házasodott, legutolsó férje, Bernard d’Ormale mellett talált rá csak a boldogságra, akivel 1992-ben állt oltár elé. A második férjétől, Jacques Charrier-től született egy fia is, Nicolas, akivel azonban nem sokat törődött, ugyanis a karrierjét fontosabbnak tartotta az anyaságnál. Később megpróbált jó viszonyt kialakítani vele, de addigra már túl késő volt: sosem találták meg a közös hangot. Nicolas januárban már 60 éves lesz.

Az emberek máig szexszimbólumként emlékeznek rá, annak ellenére, hogy már 84 éves lesz. Legutóbb a dán Photoshop-művészt, Ard Gelincket is megihlette, aki azzal foglalkozik, hogy híres sztárokat mutat be fiatalkori és jelenlegi fotóikon - mintha csak anya-lánya párosok állnának egymás mellett.

Több sztárról is készített már ilyen különleges képet, a többit erre a cikkre kattintva nézheted meg:

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük