Pucéran is büszke testére a 48 éves színésznő
A háromgyerekes sorozatsztár igencsak merésznek bizonyult, amikor felkérték, hogy szerepeljen egy férfimagazinban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A brazil szappanopera-királynő, Cissa Guimaraes a képek tanúsága szerint nem azok közé a hölgyek közé tartozik, akik a kor előrehaladtával egyre szemérmesebbé válnak.

 

Sőt, éppen ellenkezőleg! A szexi színésznő még három gyerek után sem gondolta 2005-ben, hogy 48 évesen talán már túl öreg holmi bevállalós magazinfotókhoz.

Így aztán nem sokat teketóriázott, azonnal igent mondott, amikor a Sexy című kiadvány szerkesztői megkeresték a kérdéssel, vajon pózolna-e a lapjaikon - természetesen a lehető legkevesebb ruhában.

Nem szégyenlősködött

Kétségtelen, a forró felvételek a több évtizeddel fiatalabb szépségeknek is becsületére válnának, hiszen az akkor ötven felé közelítő Guimaraes alakja hibátlannak tűnik.

Ráadásul valami laza természetességgel tárja fel teste legintimebb bájait a nagyközönségnek - és éppen ettől olyan kihívóak a képek.

Az 1957-es születésű hölgy a nyolcvanas években kezdett különféle szappanoperákban játszani, és olyan sikeres szériákban bukkant fel, mint a Topmodell vagy A klón.

Már nagymama

Legújabban pedig a Caminho das Índias-ban talákozhattak vele a végeérhetetlen sorozatok rajongói, ahol Ruth karakterét keltette életre. Érdekesség, hogy ebben a bizonyos szappanoperában szerepel Vera Fischer is, aki 49 évesen, szintén meztelenül pózolt a Playboy-nak.

A ma már 52 éves sztár Paulo César Pereio felesége volt 15 évig, házasságukból két fia született. Mellettük van egy harmadik fia is Raul Mascarenhas zenésszel folytatott viszonyából, de jelenleg Jorge Barata szobrász-festővel él.A színésznő egyébként néhány hónapja már nagymama: legnagyobb fia, Tomás unokával ajándékozta meg, aki idén augusztusban jött világra.
Ezt is szeretjük