18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Pucéran sem szégyelli testét az érett színésznő

A sorozatsztár egyáltalán nem szégyenlősködött, amikor arra kérték a fotózáson, hogy szabaduljon meg ruháitól.

Vannak, akik semmi pénzért nem vehetők rá arra, hogy pózoljanak a Playboynak. Nos, Vera Fischer egyértelműen a másik csoportba tartozik.

Az eredeti képet ide kattintva nézheted meg.

A brazil sorozatsztár ugyanis olyan természetességgel vált meg ruháitól 2000-ben, hogy az ember nem is tudja, pironkodjon-e, vagy inkább örvendjen, hogy valaki közel az ötvenhez sem temeti magát.

Nincs mit szégyellnie

Az ominózus fotók a férfimagazin brazil számát díszítették majd' egy évtizede, ami nem véletlen, hiszen a hölgy a dél-amerikai ország egyik szexszimbólumának számít.

A német-brazil származású szépség ma már 57 éves, de még mindig ugyanolyan káprázatosan szép és érzékien vonzó, mint fiatalkorában.

Nem csoda hát, ha a Playboynál éppen az ő neve jutott eszébe a szerkesztőknek - és ahogy az lenni szokott, a meztelen képeivel illusztrált újságot vitték is anno, mint a cukrot.

Fischer egyébként karrierjét szépségkirálynőként kezdte - 1969-ben Brazília szépévé koronázták, majd bejutott a Miss Universe az évi középdöntőjébe is.

A sztárvilág szexszimbólumai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ám országszerte akkor vált ismertté, amikor szerepet kapott az 1973-as A Super Fêmea című pikáns vígjátékban.

Még mindig vonzó

Azóta többnyire telenovellákban - Laços de Familia, A klón, Caminho das Índias - és B-kategóriás horrorfilmekben lehetett látni a buja szőkeséget, de a színpadon is megfordult. És mi mást játszhatott volna el, mint a Diploma előtt brazil adaptációjának, A Primeira Noite de um Homem című darabnak csábos Mrs. Robinsonját 2004-ben.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A bevállalós sztár kétszer volt házas, mindkét frigy válással végződött. Első férjétől lánya, a másodiktól pedig fia született.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük