Már Cindy Crawford sem az a természetes szépség
A világ legismertebb szupermodellje bevallotta, milyen módszerrel képes megőrizni még negyvenen túl is a báját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Cindy Crawford kétségtelenül egyike a legnagyobb szupermodelleknek. Az anyajegyes szépség azok közé tartozik, akikért nemcsak a pasik, de a nők is rajonganak, hiszen karrierje során mindvégig a természetességet hangsúlyozta.

Mintha semmit nem változott volna az 1995-ös piros ruhás kép óta

A nyolcvanas és kilencvenes évek közkedvelt címlaplánya azonban nemrég lerántotta a fátylat titkáról. Egy interjúban ugyanis elárulta, szerencsés génjeit azért időnként némi vegyi segítséggel is felturbózza, hogy fiatalosabbnak tűnjön.

Ide nekem a botoxot!

Állítása szerint 29 évesen fordult először specialistához, az utóbbi időben pedig egy londoni orvoshoz jár botoxinjekcióért, valamint egy csomó más szépészeti kezelésnek is alávetette magát ugyanott.

Ahhoz az állításához azonban határozottan ragaszkodik, hogy „rendes” plasztikára, azaz sebészeti beavatkozásra még nem szánta rá magát, és a kollagént is kerüli.

- Sajnos az embereknek rendkívüli elvárásai vannak velem szemben, ezért hatalmas rajtam a nyomás, hogy lehetőség szerint küzdjek az öregedés jelei ellen.

Ne értsenek félre, de szerintem még mindig jól tartom magam ahhoz képest, hogy elmúltam 43 éves - vallotta.

Már nem topmodellkedik

Az 1966-os Cindy Crawford topmodellként több száz magazin címlapján megfordult, és olyan márkákat népszerűsített, mint a Maybelline vagy a Versace. A szakmából kilenc éve vonult ki, azóta saját, Meaningful Beauty néven futó termékeit népszerűsíti. 

Emellett 2005-ben létrehozta a Cindy Crawford Home Collectiont, ami bútorokat és lakáskiegészítőket kínál a vevőknek.

Ami a magánéletét illeti, Richard Gere-től való válása után, 1998-ban ment hozzá Rande Gerber üzletemberhez, akinek két gyermeket szült.
Ezt is szeretjük