Kiborult a retus nélküli fotókon! Cindy Crawford nem akart szembesülni a valósággal
A modell sem fest tökéletesen Photoshop nélkül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cindy Crawfordról az év elején kiszivárgott egy retusálatlan fotó, ami nemcsak a sajtót, hanem még a modellt is megbotránkoztatta.

Cindy megjelenése általában tökéletes, azonban az éles fény és a nagy felbontású kamera minden hibát megmutat az ember testén.

Magára sem ismert a fotón

Habár sokan köszönetet mondtak neki azért, hogy megmutatta, a modellek sem tökéletesek, és lassan 50 évesen már nem olyan feszes a bőrük, mint huszonévesen, Cindy mégis kiborult a fotó láttán.

"Úgy éreztem, mintha egész idáig vak lettem volna. Az a kép egyszerűen nem azt mutatta, amit a tükörben láttam. Még a legdurvább ruhabolti öltöző neonfényében sem láttam magam ennyire csúnyának.

Nehéz helyzetbe kerültem. Nem akartam azt mondani, hogy szörnyen nézek ki, mert az emberek jobban érezték magukat a fotótól, de tudtam, hogy ez nem az igazság, én nem így nézek ki. Vagy ha mégis, akkor nem akarok többé így kinézni. Mindenesetre inkább befogtam a számat, nem akartam senkit megbántani" - nyilatkozta az OK magazinnak.

Cindy nem is hagyta annyiban a dolgot, nyáron komoly alakformáló edzésbe kezdett, és legfrissebb bikinis fotóin már gyönyörűen néz ki. Férje, Rande Gerber is nagyon elégedett a változással, Instagram-fotóján nem győzte dicsérni. "Ő virágokat kapott, én pedig őt" - írta a napozós képe alá.

Ezt is szeretjük