Részegen dülöngélt a gyönyörű Cindy Crawford

A képek szerint George Clooney buliján Cindy Crawford túl sok italt töltött magába, ami meg is látszott aztán rajta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha azt mondjuk, Cindy Crawford, akkor bizonyára rengetegen vágják rá: szupermodell. Való igaz, Cindy, szexi anyajegyével együtt örökre a nagybetűs kifutótündéreket jelenítik meg az emberek fejében.


Bár Richard Gere-rel kötött házasságát akkoriban csak elterelőakciónak vélték – mindkettejükről az a hír járta, hogy valójában a saját nemükhöz vonzódnak -, végül sikerült megtalálniuk a nekik való partnert. Igaz, nem egymásban.

Ami a szépséges modellt illeti, 1998-ban, 32 évesen ment hozzá Rande Gerberhez, akivel azóta nagy boldogságban nevelgetik két közös gyerkőcüket. Crawford ma már kevesebb modellkedést vállal, viszont egyre több jótékonysági akció tevékeny részese.

Sokat jótékonykodik

Leukémiában elhunyt testvére emlékére és a hasonló betegségben szenvedő gyermekek megsegítésére rengeteg pénzt adományozott már, ezenfelül tiszteletbeli tagja a Kids of Courage, azaz Bátor Gyerekek alapítványnak, mely gyógyulófélben lévő rákbeteg kicsiket támogat.

Nemrég pedig a szintén adakozókedvű George Clooney különleges partiján vett részt, melyet a darfúri árvák megsegítésére szervezett. A meghívott száz híresség mindegyikétől azt kérték, belátásuk szerinti összeget ajánljanak fel a nehéz helyzetben lévő országnak.

Matt Damon, Scarlett Johansson, Kid Rock és társai mindösszesen 14575 dollárt – megközelítően 2,9 millió forint – gyűjtöttek össze eme nemes célból. Arról persze nem esett szó, hogy az illusztris vendégek mennyi alkoholt fogyasztottak, bár elég csak elnézni a szupermodellről készült fotókat, hogy megállapítsuk, minden tekintetben sikeres bulit szervezett a népszerű színész.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Crawford ugyan nem az a típus, akit gyakorta látunk a bulvársajtóban részegeskedni, de most úgy tűnik, a jó társaságban észrevétlenül elfogyasztott koktélok megtették a hatásukat. A rendezvényt hajnalban elhagyó szépség szemmel láthatóan nehezen állt a lábán, és ezen az sem könnyített, hogy magassarkúban kellett egyensúlyoznia.

Ezt is szeretjük