A férje fotózta le: ilyen Cindy Crawford teste valójában!
Nézd meg a bikinis képet!
Cindy Crawfordot védelmébe vette a férje, Rande Gerber.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cindy Crawfordról a napokban előnytelen fotó látott napvilágot, melyen a sztáranyuka foltos bőrrel és ráncos hassal volt látható.

A nyers kép
Cindy Crawford a mexikói Marie Claire címlapján

A képről először az terjedt, hogy a Marie Claire áprilisi számában fog majd megjelenni, és mindenki arról áradozott, milyen bátor a 49 éves szupermodell, hogy bevállalja teste tökéletlenségét.

Később aztán kiderült, a kép valójában 2013-ban készült, a Marie Claire magazin decemberi számához, melyet a mexikói és dél-amerikai közönségnek szántak.

Ez pedig nem a nyomdakész fotó, csupán a nyers változat - tehát egész egyszerűen az történt, hogy valaki úgy gondolta, itt az idő kirakni a képet az internetre.

Most Cindy Crawford férje is megszólalt a témában: helyesebben mondva stílusosan egy bikinis fotót osztott meg párjáról, hogy így bizonyítsa, Cindy Crawford teste még mindig ugyanolyan irigylésre méltó, mint volt korábban.

- Ő virágokat kapott, én meg őt. Boldog Valentin-napot @cindycrawford - írta Gerber a kép mellé az Instagramon.

Bár az nem egyértelmű, hogy a fotó most hétvégén készült-e, vagy máskor, azért az látszik, hogy a szupermodell közel az ötvenhez is remekül őrzi a formáját.

Érett sztárok bikiniben

Nézz meg még több 50 közeli sztárt bikiniben!

Ezt is szeretjük